Το όλο νόημα εξώφυλλο του TIME για τις σχέσεις Ρωσίας – ΗΠΑ

Το δικό του σχόλιο για τις σχέσεις ΗΠΑ – Ρωσίας κάνει το περιοδικό Times με μια ιδιαίτερη εικόνα που φιγουράρει στο εξώφυλλο του.

591db3341dc5240d078b4639

Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία απεικονίζεται ο Λευκός Οίκος που καλύπτεται και ξεπερνιέται από ρωσικούς «μιναρέδες» καθεδρικού ναού. Εν ολίγοις ο Λευκός Οίκος μετατρέπεται σταδιακά στον καθεδρικό ναό του Αγίου Βασιλείου στην Κόκκινη πλατεία της Μόσχας.

Υπεύθυνος έκδοσης του περιοδικού, είναι ο Ματ Βέλα ο οποίος αναφέρει στο Twitter πως αυτό είναι το πρώτο εξώφυλλο εδώ και δέκα χρόνια που δεν έχει τίτλο.

Το εν λόγω εξώφυλλο έρχεται μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε εξαιρετικά απόρρητες πληροφορίες στον Σεργκέι Λαβρόφ, ενώ έρχεται περίπου μία εβδομάδα μετά την απόλυση του Τζέιμς Κόμεϊ από το FBI, που θα διερευνούσε τη σχέση της ομάδας του Τραμπ με τη Μόσχα.

Παράλληλα, το περιοδικό αναφέρεται λεπτομερώς στον ύποπτο ρόλο της κυβέρνησης του Βλαντιμίρ Πούτιν ξεκινώντας από μια ανησυχητική έκθεση που έφτασε στις 2 Μαρτίου στα χέρια των αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας στην Ουάσινγκτον και η οποία έκανε λόγο για νέες τεχνολογίες που ανακάλυψαν οι Ρώσοι χάκερ, οι οποίες τους επιτρέπουν να αποκτήσουν τον έλεγχο των υπολογιστών (και κατά συνέπεια των λογαριασμών Twitter) χιλιάδων χρηστών του Ίντερνετ.

«Για πολλούς Αμερικανούς, η ιστορία των Ρώσων χάκερ παραμένει μια ιστορία για τις εκλογές του 2016. Συνδυάζοντας 100 χρόνια εμπειρίας σε επιχειρήσεις επιρροής με τον νέο κόσμο των social media, η Ρωσία μπορεί τελικώς να απέκτησε την δυνατότητα που πάντα επεδίωκε κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Να αλλάζει την πορεία των πραγμάτων στις ΗΠΑ ασκώντας επιρροή στη αμερικανική κοινή γνώμη» αναφέρει το περιοδικό ΤΙΜΕ. 


Αδιανόητο ξεκίνημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, με καπνογόνα και κροτίδες – Εισβολή Μαροκινών στο γήπεδο (video)

μαροκο ολυμπιακοι

Αδιανόητο ξεκίνημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, με καπνογόνα και κροτίδες – Εισβολή Μαροκινών στο γήπεδο (video)

Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, έχουν εξοργίσει τους κατοίκους της…

Απρέπεια από τη Σακελλαροπούλου – Δεν κάλεσε τους γονείς των Τεμπών στην δεξίωση της αποκατάστασης της Δημοκρατίας

sakellaropoulou01

Απρέπεια από τη Σακελλαροπούλου – Δεν κάλεσε τους γονείς των Τεμπών στην δεξίωση της αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Η ΠτΔ αν και σωστά κάλεσε στη σημερινή δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας συγγενείς…