Newsroom

Newsroom

Το νέο μήνυμα Τεντόγλου προς όλους μας: «Έλληνες, είστε οι μεγαλύτερες παιχτούρες σε όλη την Ευρώπη»

Ο Μίλτος Τεντόγλου ευχαρίστησε με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο, για τη συμπαράσταση.

τεντόγλου 1

Η World Athletics ακύρωσε το 8μ.40 που έκανεο Τεντόγλου στο Τορούν, κάτι που όπως ήταν λογικό τον έκανε έξαλλο καθώς ο λόγος ήταν εξαιρετικά ανόητος και αβάσιμος.

«Δεν με νοιάζει ένα άλμα στα 8,40. Μπορώ να το κάνω όποτε θέλω. Είναι απλά άδικο» είχε πει στο ποστάρισμα του ο Μίλτος Τεντόγλου.

Όμως, μετά το 8,32μ. στο πρώτο του άλμα και το 8.37μ. στο δεύτερο, ο Έλληνας πρωταθλητής «πέταξε» στα 8,41μ. στην τέταρτη προσπάθεια του, γνωρίζοντας αποθέωση!

Τεντόγλου: «Έλληνες, είστε οι μεγαλύτερες παιχτούρες σε όλη την Ευρώπη»

O ίδιος με μήνυμα του στα social media, είπε το δικό του ιδιαίτερο «ευχαριστώ» για τη συμπαράσταση του κόσμου. Αναλυτικά όσα έγραψε: «Έλληνες, είστε οι μεγαλύτερες παιχτούρες σε όλη την Ευρώπη, ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και τα epic σχόλια. Κανένα αποτέλεσμα δεν είναι καλύτερο από αυτό που συνέβη σήμερα. Τόσοι πολλοί σπουδαίοι αθλητές με υποστήριξαν άμεσα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους σας πολύ. Είστε σαν οικογένεια για εμένα».

τεντόγλου

Τους έδωσε τα παπούτσια στο χέρι…ο Τεντόγλου

Ο Τεντόγλου έκανε πριν από λίγες ημέρες την κορυφαία φετινή επίδοση του κόσμου (8.40μ.) αλλά την είδε να ακυρώνεται λόγω… παπουτσιών! Η απόφαση της World Athletics, στηρίχτηκε στο σκεπτικό πως τα παπούτσια που φορούσε ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο, απαγορεύονται σε αγώνες άλματος εις μήκος, δημιουργώντας θύελλα αντιδράσεων.

Πρίν λίγη ώρα όμως ο κορυφαίος άλτης του μήκους στον κόσμο, Μίλτος Τεντόγλου έδωσε την απάντηση πιο πεισμωμένος από ποτέ και με… άλλα παπούτσια, έσπασε ξανά το φετινό ρεκόρ στο άλμα, «πετώντας» στο τουρνουά του Λιεβέν στα 8,41μ.

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

Καταγραφή 7

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

«Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες», ανέφερε η Μαρία Καβογιάννη για την Άννα Παναγιωτοπούλου

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Ιρλανδία

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Οι ακτιβιστές στο Τρίνιτι ζητούν από το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας να διακόψει τους δεσμούς…