Το νέο δόγμα Άδωνη: Ας καούν όλα …αλλά η κυβέρνηση θα αποζημιώσει

Στο τέλος στην κυβέρνηση Μητσοτάκη θα το θεωρησουν κι επιτυχία να εκκενώσουν ολη την Ροδο, ή και την Ελλάδα, κι ας έχει γίνει σταχτη. Αλλά θα αποζημιωθούν...

Άδωνης

Κοντεύει μια βδομάδα που η χώρα έχει παραδοθεί στις φλόγες, στην κυβέρνηση επιμένουν στο δόγμα της εκκένωσης. Την ώρα που άφησαν χωρίς αντιπυρική προστασία και υποστελέχωσαν το πυροσβεστικό σώμα, αρκούνται να στέλνουν μηνύματα μέσω 112 πλήτωντας την βαριά βιομηχανία της χώρας που ειναι ο Τουρισμός, τα κυβερνητικά στελέχη κάνουν δηλώσεις ότι «Μη ρισκάρετε τη ζωή σας για να σώσετε υλικά αγαθά, θα τα αποζημιώσουμε όλα». Και αν παίζει πρωτεύοντα ρόλο σίγουρα η ανθρώπινη ζωή (αυτονόητα) δεν μπορεί να θεωρούν επιτυχία στην κυβέρνηση Μητσοτάκη να εκκενώσουν ολη την Ροδο, ή και την Ελλάδα, κι ας έχει γίνει σταχτη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης που ήταν σήμερα (23/7) καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε και στις φωτιές που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στην χώρα μας προετοίμασε τον κόσμο ότι η νέα πραγματικότητα θα είναι οι πυρκαγιές ό,τι και να κάνουμε. Το θέμα είναι να αντιμετωπίζονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Να προστατεύεται η ανθρώπινη ζωή και να δίνονται οι αποζημιώσεις όσο γίνεται πιο γρήγορα για να ξαναπαίρνει μπρος και η οικονομική δραστηριότητα και η ζωή των ανθρώπων. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα», τόνισε.

«Η καταγραφή των αποζημιώσεων θα γίνει σε πρώτο χρόνο, ό,τι ζημιά και να γίνει. Θέλω να πω στον κόσμο που με βλέπει ένα πράγμα. Μη ρισκάρετε την ζωή σας για να σώσετε υλικά αγαθά. Τα υλικά αγαθά θα τα αποζημιώσουμε όλα. Μην ρισκάρετε την ζωή σας για υλικά αγαθά. Προέχει η ανθρώπινη ζωή, τίποτα άλλο. Όλα τα άλλα θα τα φτιάξουμε»

 

Και είπαμε θεωρούμε αυτονόητο να μην χαθεί ανθρώπινη ζωή, όμως αυτή η εξωφρενική μεγαληγορία ότι ας καούν όλα και θα τα φτιάξουν στην κυβέρνηση δεν οδηγεί πουθενά. Αλλά στην κυβέρνηση Μητσοτάκη έχουν βρεί το νέο αφήγημα και μετά θα αρεστούν σε μια ακόμα συγγνώμη και όλα θα πάρουν τον δρόμο της ληθης

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…