ΒΔ

Βαγγέλης Δεληπέτρος

Το μητσοτακικό αλισβερίσι με τους ακροδεξιούς

Αρχίζει να αποκρυσταλλώνεται ολοκάθαρα το σχέδιο Μητσοτάκη

Προφανώς έχετε αντιληφθεί ότι πέραν του Κασιδιάρη και του κόμματος που έστησε ο Άρειος Πάγος πήρε σβάρνα και διάφορους άλλους ακροδεξιούς αλλά όχι κασιδιάρικους σχηματισμούς. Δεν χρειάζεται και πολύ για να αρχίσει κάποιος που δεν φοράει παρωπίδες να σκέφτεται ότι ο Μητσοτάκης παραβγαίνει κερδισμένος από αυτές τις εξελίξεις και ίσως έχει σημασία να τις προσέξουμε λίγο περισσότερο.

Και μετά, αν προσέξουμε αυτή την υπόθεση σε όλες τις διαστάσεις της, αρχίζει να αποκρυσταλλώνεται ολοκάθαρα το σχέδιο Μητσοτάκη: Ότι «ποντάρει στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα ‘μαξιλάρι’ στα δεξιά του, το οποίο θα μπορούσε να του προσδώσει το απαιτούμενο κοινοβουλευτικό συμπλήρωμα για τον σχηματισμό πλειοψηφίας», όπως αναφέρει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Documento που θα βρίσκεται αύριο στα περίπτερα φωτίζοντας όσα το Μαξίμου θα ήθελε να μείνουν στο σκοτάδι.

Γιατί σε γνώση του Documento έχουν περιέλθει στοιχεία που αποδεικνύουν τις επαφές που έγιναν για να επέλθει συμφωνία για το ακροδεξιό «σωσίβιο» που το επιτελείο Μητσοτάκη θεωρεί ότι θα τον σώσει. Αλλά αυτά θα τα δείτε αύριο «απευθείας», περιδιαβαίνοντας τις σελίδες της εφημερίδας.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μετά τον Βαξεβάνη και ο Κώστας Αρβανίτης απαντά με εξώδικο για ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα της «POLITICAL»

Μετά τον Βαξεβάνη και ο Κώστας Αρβανίτης απαντά με εξώδικο για ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα της «POLITICAL»

Aνάλογη πρωτοβουλία είχε κάνει και ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος…