To «Κουλούρι» αποκαλύπτει το παράπονο του Τσακαλώτου μετά την αποχώρηση του: «Κουράστηκα, σας σιχάθηκα όλους, δεν παίρνετε από λόγια…Κάνατε ήρωα μέχρι και τον Τζουμάκα»

Το «Κουλούρι» ξαναχτυπά με το μοναδικό του τρόπο και αποκαλύπτει το παράπονο του Ευκλείδη Τσακαλώτου μετά την αποχώρηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ

τσακαλώτος

Την ώρα που μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών της Κεντρικής Επιτροπής, στον ΣΥΡΙΖΑ , με το κόμμα να έχει πλέον δύο βουλευτές λιγότερους μετά την έξοδο της «Ομπρέλας» που άνοιξε πρώτη τον χορό της διάσπασης, το αγαπημένο «Κουλούρι» έδωσε την δική του εκδοχή και το παράπονο της ρήξης του πρώην πλεον στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ , με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, σε άρθρο του,  αποκαλύπτει τους λόγους που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ήταν αδύνατον να έχει κοινή συνιστώσα με τη νέα ηγετική ομάδα καθώς δεν ταιριάζουν, όχι μόνοπολιτικά, ούτε αισθητικά και κυριώς ιδεολογικά, βάση με το ύφος του πρώην υπουργού οικονομίας

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το «Κουλούρι», ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εκμυστηρεύτηκε το παράπονο του:

«Θα ‘θελα να ‘μαι διαστημάνθρωπος, να επιπλέω στο κενό.Πόσο θα ‘θελα να μην είμαι εδώ, να ‘μαι διαστημάνθρωπος στο τσίγκινο αστρόπλοιο μου, να επιπλέω στο σκοτάδι πάνω ψηλά μακριά από τον κόσμο, να βλέπω το μπλε της Γης από εκεί πάνω.

Κουράστηκα, σας σιχάθηκα όλους, δεν παίρνετε από λόγια, τσάμπα κάθομαι και σας μιλάω αλλά και που τα λέω, μόνος μου τα λέω μόνος μου τα ακούω. Ποιος Κασσελάκης και ποιος Τάιλερ, δεν ξέρω γιατί κάθομαι και ασχολούμαι. Κάνατε ήρωα μέχρι και τον Τζουμάκα.

Θα ΄θελα να ‘μουν αστέρας νετρονίων, να εκραγώ για μια φορά. Ένας ταξιδιώτης του χωροχρόνου, να αιωρούμαι στο κενό και να κοιτάω αν τα αστέρια δείχνουν διαφορετικά απ’ ότι έδειχναν χτες. Από μικρός το ονειρευόμουν αυτό, προτού μετακομίσω καν στην Ελλάδα και πολύ πριν υπάρξει έστω ως ιδέα ο ΣΥΡΙΖΑ, από όταν πήγαινα γυμνάσιο στο St Paul αλλά και πιο μετά, φοιτητής στην Οξφόρδη.

Να ξέρει το διαστημόπλοιο πού να πάει κι εγώ να κάθομαι ακίνητος 1000 χιλιόμετρα πάνω από τη Σελήνη, να με καλούν από τη Γη και να μην το σηκώνω.

Δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω πια, ούτε έχω και καμία όρεξη να ασχοληθώ. Θα ‘θελα να ‘μουν εξωγήινος στο σπίτι μου πίσω από τον Ήλιο, κάπου που να μην ακούω τον Πολάκη και να μην βλέπω τον Παππά.

Elon Musk πάρε με μαζί σου στον Άρη, είμαι έτοιμος. Vámonos!»

 

 

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

Λαμπρόγιαννη

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

«Πολλές φορές υπάρχει μια βουβή βία, η οποία ενίοτε είναι χειρότερη από αυτήν που εκφράζεται»,…

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

ap johnson

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

Η εταιρεία αποδέχεται να πληρώσει κάπου 6,475 δισεκατομμύρια δολάρια σε διάστημα 25 ετών για να…

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

AP24123016129693

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

Εκατοντάδες συλλήψεις στη Νέα Υόρκη -Η αστυνομία διέλυσε καταυλισμό διαδηλωτών στο πανεπιστήμιο του Τέξας