Το… κοτέτσι του Καρατζαφέρη γεννάει ακόμα

"Ο ΛΑΟΣ έχει δύο υπουργούς και δύο αρχηγούς", υπερηφανεύεται ο πρώην αρχηγός του κόμματος

5b0f1b361dc52473418b45bd

Πολύ ικανοποιημένος είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης από τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης – και γιατί όχι, άλλωστε; Τόσα δικά του “παιδιά” βλέπει να… προκόβουν, παίρνοντας πόστα σε υπουργεία.

Όμως ο πρώην αρχηγός του ΛΑΟΣ είναι περήφανος και για τους “δύο αρχηγούς” που, όπως είπε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, προέρχονται από το κόμμα του και έχουν παρουσία στη Βουλή: τον Κυριάκο Βελόπουλο της Ελληνικής Λύσης και τον Βασίλη Στίγκα των Σπαρτιατών.

«Δόξα τω Θεώ πάμε καλά. Γεννάει ακόμα. Αν και το κλείσαμε το κοτέτσι, γεννάει ακόμα», σχολίασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σημειώνοντας ειδικά για τον Μάκη Βορίδη ότι «ο άνθρωπος έχει μάθει πολιτικά γράμματα».

«Έχουμε δύο υπουργούς και δύο αρχηγούς. Ο ΛΑΟΣ έχει δύο υπουργούς και δύο αρχηγούς. Τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Και δύο αρχηγούς τον Βελόπουλο και τον άλλον, τον Στίγκα», υποστήριξε, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο ίσως και ο επικεφαλής της Νίκης να πέρασε από το ΛΑΟΣ κατά το παρελθόν: «Απ’ ό,τι μου λένε και ο Νάτσιος πέρασε ένα διάστημα από τη Θεσσαλονίκη».

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV