Newsroom

Newsroom

To έχουν κάψει στην Βρετανία με τις βασιλικές συνήθειες

Για την υστερία του βρετανικού λαού σε σχέση με την βασιλική οικογένεια όλοι γνωρίζουν άλλωστε επιβιώνουν έντυπα μόνο και μόνο από την δημοσίευση περιστατικών των ανακτόρων.

59b7a0ac1dc524113d8b4718

Ωστόσο το περιστατικό με τις πράσινες φακές που περιλαμβάνονται στο μενού του πρίγκιπα Τζορτζ στο σχολείο είχε ως αποτέλεσμα να αυξήσει τις πωλήσεις στην χώρα του ξεπερνάει κάθε όριο υστερίας.

Μια βρετανική ταμπλόιντ έγραψε το μενού στην καντίνα του νηπιαγωγείου του πρίγκιπα στο οποίο περιλαμβάνονται οι γαλλικές πράσινες φακές του Πουί-αν-Βαλέ.Από τότε οι βρετανοί ζητούν μετά μανίας αυτό το όσπριο με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης εδώ και σχεδόν 10 χρόνια.

“Έχουμε πάμπολλες παραγγελίες από τους πελάτες μας, εδώ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά το άρθρο της Daily Mail, κυρίως από εστιάτορες. Οι χονδρέμποροι δέχονται συνεχώς τηλεφωνικές παραγγελίες!”, δήλωσε στο AFP ο Αντουάν Βασνέρ, επικεφαλής της οικογενειακής επιχείρησης Sabarot, ειδικής στα όσπρια, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα της εφημερίδας La Montagne.

“Αυτό είναι φυσικό επόμενο μόλις ένα επώνυμο πρόσωπο εμφανιστεί με ένα προϊόν! Έτσι οι πράσινες φακές του Πουί γίνονται ένα υπέροχο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη Βρετανία, που είναι ήδη η 2η αγορά μας μετά τη Γαλλία. Και μετά, το να “γίνεται θόρυβος” με ένα όσπριο πλούσιο σε φυτικές πρωτεΐνες και έναν 4χρονο πρίγκιπα, ασφαλώς είναι πολιτικά ορθό”, τονίζει αστειευόμενος.

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…