Το ειρωνικό σχόλιο του Ολυμπιακού για τη δικαίωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Με άκρως δεικτικό ύφος η ΚΑΕ Ολυμπιακός σχολιάζει τη δικαίωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από το Διοικητικό Εφετείο, για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods στο Μάνο Παπαδόπουλο

5841a3061dc5241f0d8b461b

Σε ανακοίνωσή τους οι Πειραιώτες αναφέρουν: «Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκρινε ότι ο Εμμανουήλ Παπαδόπουλος είχε την οικονομική δυνατότητα να εξαγοράσει, στις 5 Δεκεμβρίου 2014, την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός και να προχωρήσει στις απαιτούμενες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου. Η Κ.Α.Ε Ολυμπιακός καλωσορίζει τον Εμμανουήλ Παπαδόπουλο στο “club” των ευρωπαίων ιδιοκτητών Κ.Α.Ε., περιμένουμε δε με προσμονή να ακούσουμε τις σκέψεις του για την πρόοδο του αθλήματος και το όραμά του για την Ελληνική καλαθοσφαίριση».

Μάλιστα στο υστερόγραφο της ανακοίνωσής της η ΚΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε δηλώσει κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ τον Οκτώβριο ότι ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. «Επίσημα Πρακτικά ΔΣ του ΕΣΑΚΕ της 25.10.2016 : “ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ιδιοκτήτης είμαι εγώ… και να καταγραφεί στα Πρακτικά”», αναφέρει συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός. 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…