Το είδαμε και αυτό: Πέταξαν λιχουδιά στον Πίνατ για να βγει στη φωτογραφία με Mητσοτάκη – Ερντογάν (video)

Κατά τη χειραψία Κυριάκου Μητσοτάκη και Ταγίπ Ερντογάν εμφανίζεται μια λιχουδιά στο χαλί της εισόδου, δεν το λες και τυχαίο

Πίνατ 1

H κυβέρνηση το έχουμε δει και το έχουμε πει πως δεν ενδιαφέρεται για τίποτα περισσότερο από την επικοινωνία, άλλωστε το έχει πει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυτή τη φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς κατά την άφιξη του  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τη στιγμή της καθιερωμένης φωτογραφίας εμφανίζεται ξαφνικά ο Πίνατ και μπαίνει στο κάδρο με τη χειραψία των δύο ανδρών.

Το θέμα είναι πως το αξιαγάπητο σκυλάκι βρέθηκε εκεί, με μια γυναίκα να πετάει λιχουδιά στο χαλί της εισόδου ακριβώς την ώρα του φωτογραφικού κλικ.

Στο βίντεο  λοιπόν φαίνονται οι δύο ηγέτες να στέκονται στα σκαλιά του Μαξίμου και να κάνουν χειραψία και πίσω τους ο Πίνατ να κουνάει την ουρά του παίζοντας με μια γυναίκα που βρίσκεται μέσα στο Μαξίμου πίσω από την κεντρική πόρτα.

Πίνατ

Ξαφνικά πετάγεται έξω από την πόρτα του Μαξίμου, στο χαλί υποδοχής, μια λιχουδιά που ο Πίνατ σπεύδει να αρπάξει βγαίνοντας έξω, με αποτέλεσμα το Μαξίμου να επιτύχει το ενσταντανέ που οι επικοινωνιολόγοι του Κυριάκου Μητσοτάκη είχαν σχεδιάσει.

Και ‘ντάξει εμείς μπορεί να είμαστε κακοπροαίρετοι αλλά δύσκολο φαίνεται η συνεργάτιδα του πρωθυπουργού να αποφάσισε μόνη της, κατά την υποδοχή του Ταγίπ Ερντογάν, να παίζει με τον Πίνατ σε ζωντανή σύνδεση και να πετάει στο χαλί της υποδοχής λιχουδιές για τον Πίνατ.

Στα σοβαρά τώρα καλό είναι όταν έχεις ένα κατοικίδιο να το αγαπάς, να το φροντίζεις και όχι να το χρησιμοποιείς για επικοινωνιακούς λόγους!

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…