Ν

Ντάμα

Το «ανθολόγιο» του Άρη Πορτοσάλτε

Δεν σηκώνει ούτε χιούμορ, ούτε σάτιρα στο «σπαθί» του ο διαγραμμένος από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ δημοσιογράφος – γνωστός για τα χαρτάκια με στημένες ερωτήσεις που παίρνει από τους καλεσμένους του – και δηλώνει αποφασισμένος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ

Το «ανθολόγιο» του Άρη Πορτοσάλτε

Βγήκε από τα ρούχα του ο Άρης Πορτοσάλτε για τους στίχους του τραγουδιού του Πάνου Βλάχου, που αναφέρουν μεταξύ άλλων: «μέσα σε ένα σάκο βάλτε, Άδωνη και Πορτοσάλτε». Δεν σηκώνει ούτε χιούμορ, ούτε σάτιρα στο «σπαθί» του ο διαγραμμένος από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ δημοσιογράφος – γνωστός για τα χαρτάκια με στημένες ερωτήσεις που παίρνει από τους καλεσμένους του – και δηλώνει αποφασισμένος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

*** Ένας Άρης Πορτοσάλτε που έγραφε με ειρωνική και δεικτική διάθεση «τρελές σφαίρες Νο 3! Ξεκαρδιστική κωμωδία..», με αφορμή την απειλητική επιστολή και τις σφαίρες που είχε λάβει ο Νίκος Κοτζιάς, ήταν ηθοποιός.

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV