Τινάζει την μπάνκα για Μπέιλ η Γιουνάιτεντ

Δεν ήταν ιδιαίτερα «ζωηρός» ο Ζοσέ Μουρίνιο κατά τη φετινή μεταγραφική περίοδο, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς. Απ' ό,τι φαίνεται όμως έστω και στο πάρα πέντε, ο Πορτογάλος είναι έτοιμος να κάνει το δεύτερο πιο ηχηρό μεταγραφικό χτύπημα, μετά την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Παρί.

571baf3e1dc5248b188b4616

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Don Balon, οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπαθούν να αποκτήσουν τον Γκάρεθ Μπέιλ έναντι 100 εκατ. ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ο Ουαλός δεν δείχνει και ιδιαίτερα ικανοποιημένος στους «μερένχες» λόγω των λεπτών συμμετοχής του, κυρίως εξαιτίας της αγωνιστικής ανόδου του Ασένσιο. 

Μένει να δούμε, λοιπόν, αν πέντε μέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα κάνει το «μπαμ» με μια προσθήκη που σίγουρα θα ανεβάσει επίπεδο την γραμμή κρούσης της.

Εξοργιστική απόφαση στον Έβρο: Η περιφέρεια τιμώρησε συνδικαλιστές επειδή κατάγγειλαν ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών

5398046 1

Εξοργιστική απόφαση στον Έβρο: Η περιφέρεια τιμώρησε συνδικαλιστές επειδή κατάγγειλαν ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών

Ο πρόεδρος του Συλλόγου που έκανε την καταγγελία τιμωρήθηκε με έναν ολόκληρο μισθό