"Τινάζει στον αέρα" το Κυπριακό ο Ακιντζί

Δεν θα πραγματοποιηθεί η αυριανή προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, μετά από άρνηση του Ακιντζί, την οποία εξέφρασε στην ειδική αντιπρόσωπο των Ηνωμένων Εθνών Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

58ad69fb1dc52452538b4a4e

Συγκεκριμένα, την είδηση έκανε γνωστή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστουδουλίδης μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter, όπου γράφει χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς, μόλις έχουμε ενημερωθεί από τα Ηνωμένα Έθνη ότι λόγω άρνησης για συμμετοχή του τ/κ ηγέτη, η αυριανή προγραμματισμένη συνάντηση δεν θα πραγματοποιηθεί».

«Η «μπάλα» βρίσκεται στο γήπεδο της τουρκικής πλευράς», δήλωσε ο κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος στη συνέχεια, σημειώνοντας πως «αυτοί έχουν αρνηθεί να παραστούν στην αυριανή προγραμματισμένη συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί, στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Κυπριακό».

«Θεωρούμε ότι είναι μια αρνητικότατη εξέλιξη για το σύνολο του κυπριακού λαού, Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους και ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του», υπογράμμισε ο κ. Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με την ειδική αντιπρόσωπο του γγ του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Δείτε την ανάρτηση του κύπριου κυβερνητικού εκπροσώπου 


Γάζα: Έβγαλαν ζωντανό έμβρυο από την κοιλιά της εγκύου μητέρας του που σκοτώθηκε από ισραηλινό βομβαρδισμό (video)

ΓΑΖΑ ΒΡΕΦΟΣ

Γάζα: Έβγαλαν ζωντανό έμβρυο από την κοιλιά της εγκύου μητέρας του που σκοτώθηκε από ισραηλινό βομβαρδισμό (video)

Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των γιατρών, από την στιγμή που αντιλήφθηκαν ότι χτυπούσε η καρδιά του.