Τίναξε την μπάνκα ο σεΐχης της Παρί για τον "βιονικό" Ντράξλερ

Ο μεγαλομέτοχος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέλ αλ Κελαϊφί, δεν διστάζει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ενισχύσει την ομάδα του, κάτι που έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν. Έτσι και τώρα «χτύπησε» τον πολλά υποσχόμενο Ντράξλερ από τη Βόλφσμπουργκ.

585e913d1dc5243e2c8b4616

Παίκτης της ομάδας του Παρισιού είναι και επίσημα ο βιονικός Γερμανός, που μπορεί να μην έχει αποδώσει ακόμα στα στάνταρ που όλοι περίμεναν, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως η λανθασμένη επιλογή της μεταγραφής του από τη Σάλκε στη Βόλφσμπουργκ είναι η κύρια αιτία.

Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε επίσημα την παραχώρησή του στην Παρί, με τον γερμανό μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο 4ετους διαρκείας. Στις επόμενες ώρες θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της Γαλλίας για τις ιατρικές εξετάσεις, χωρίς να γίνεται γνωστό μέχρι στιγμής το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. 

Αξίζει να προστεθεί όμως πως το καλοκαίρι που μας πέρασε η ρήτρα του Ντράξλερ αυξήθηκε από τη διοίκηση της Βόλφσμπουργκ στα 110 εκατ.  από τα 75 εκατ. ευρώ που ήταν αρχικά. Οπότε, μπορείτε να φανταστείτε πόσα εκατομμύρια έβγαλε από την τσέπη του ο αλ Κελαϊφί.

Η σχετική ανακοίνωση:

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…