Την προσωρινή κράτηση του Απόστολου Λύτρα ζητά Θέμης Σοφός

Ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, ζήτησε από την ανακρίτρια να αλλάξουν οι περιοριστικοί όροι και να κρατηθεί ο Λύτρας

Σοφός

Στην ανακρίτρια θα βρεθεί ο δικηγόρος της συζύγου του Απόστολου Λύτρα , Θέμης Σοφός για να ενημερώσει για την παραβίαση του περιοριστικού όρου εκ μέρους του κατηγορούμενου ζητώντας, σύμφωνα με τον νόμο, την αντικατάσταση των όρων αυτών με την προσωρινή κράτηση.

 

Αναζητείται από την ΕΛΑΣ ο Απόστολος Λύτρας – Γιατί τον μηνύει η σύζυγός του

 

Όπως εξήγησε μιλώντας στο Open ο δικηγόρος της γυναίκας, Θέμης Σοφός, η μήνυση προς τον Απόστολο Λύτρα σχετίζεται με το γεγονός ότι συμπεριελήφθη σε ένα γκρουπ που δημιουργήθηκε χωρίς τη συναίνεσή της στην εφαρμογή Viber μαζί με τον σύζυγό της και άλλα πρόσωπα, παραβιάζοντας κατά την ίδια τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης συναναστροφής που του έχει επιβληθεί.

Ως προς το περιεχόμενο των μηνυμάτων στο γκρουπ αυτό, ο κ. Σοφός ανέφερε: “Τα μηνύματα έχουν χαρακτήρα προτρεπτικό, χαρακτήρα όχι παραινετικό, χαρακτήρα ομάδας ανθρώπων η οποία θέλει να ασκήσει πιέσεις προς τη σοφία, και καταλαβαίνετε ότι δεν ήταν καθόλου σώφρων επιλογή να το πράξουν αυτό, και πολύ περισσότερο ο κ. Λύτρας, δεδομένου ότι τελεί υπό το καθεστώς περιοριστικών όρων. Υπάρχουν μηνύματα τα οποία θα τεθούν στη γνώση της ανακρίτριας”.

Πλέον, μόλις οι μηνύσεις διαβιβαστούν στην ανακρίτρια εκείνη θα αποφασίσει εάν θα διατάξει την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση για τον δικηγόρο.

Την ίδια ώρα που η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ότι αναζητά για να συλλάβει τον Απόστολο Λύτρα στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά τη νέα μήνυση που υπέβαλε η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, με τις πληροφορίες που είναι συγκεχυμένες  να  αναφέρουν ότι ο δικηγόρος θα παρουσιαστεί αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα της Παλλήνης.

Δικηγόρος Λύτρα:«Δεν παραβιάστηκε κανένας περιοριστικός όρος»

Ο δικηγόρος του Απόστολου Λύτρα, Πέτρος Πανταζής μίλησε το πρωί της Τετάρτης 19/6 προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έχει συμβεί και αν ο ποινικολόγος έχει στείλει ή όχι απειλητικά μηνύματα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου.

«Δεν γνωρίζω αν έχει ενεργοποιηθεί η αυτόφωρη διαδικασία για τον κύριο Λύτρα, δεν έχουμε ενημερωθεί για κάτι τέτοιο. Ξέρω ότι έχει ενεργοποιηθεί ένα αυτόφωρο κατά της πρώην συζύγου του για λόγους που δε μπορώ να καταλάβω. Υπάρχει ένας περιοριστικός όρος που τέθηκε στον κύριο Λύτρα να μετοικίσει από την οικία του και να μην πλησιάζει την σύζυγό του.

Ο άνθρωπος αυτός προκειμένου να μετοικίσει, πρέπει να πάρει ορισμένα προσωπικά αντικείμενα. Υπήρχε μια επικοινωνία του ετέρου δικηγόρου του κυρίου Λύτρα προκειμένου να μεταβεί στην οικία η πρώην σύζυγός του με τη θυγατέρα του για να παραλάβουν κάποια πράγματα και προς έκπληξή τους κατατέθηκε μήνυση. Προφανώς είχαν ενημερώσει.

Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα το οποίο είναι ανύπαρκτο. Δεν παραβιάστηκε κανένας περιοριστικός όρος από τον κύριο Λύτρα, και δεν εστάλη κανένα απειλητικό μήνυμα. Αυτά που διαβάζω είναι αστειότητες για απειλητικά μηνύματα» ανέφερε ο δικηγόρος του Απόστολου Λύτρα.

 

Χαμός στον αέρα του MEGA με Καραμέρο και Λοβέρδο – Τσαλάκωσε χαρτί με τις τιμές ρεύματος ο βουλευτής της ΝΔ (video)

λΟΩΕΡΔΟς

Χαμός στον αέρα του MEGA με Καραμέρο και Λοβέρδο – Τσαλάκωσε χαρτί με τις τιμές ρεύματος ο βουλευτής της ΝΔ (video)

Η πανευρωπαϊκή έρευνα για την ακρίβεια που ανέδειξε ο Γιώργος Καραμέρος φαίνεται να εκνεύρισε έντονα…

Οι ιδιώτες γιατροί γυρίζουν την πλάτη τους στον Άδωνι Γεωργιάδη στο τελεσίγραφο που τους έδωσε

ΑΔΩΝΗΣ ΕΣΥ

Οι ιδιώτες γιατροί γυρίζουν την πλάτη τους στον Άδωνι Γεωργιάδη στο τελεσίγραφο που τους έδωσε

Τελεσίγραφο δύο εβδομάδων έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στους ιδιώτες γιατρούς

Πάτρα: Ο καύσωνας στράβωσε τις γραμμές του προαστιακού – Ποια δρομολόγια ακυρώνονται

Πάτρα 1

Πάτρα: Ο καύσωνας στράβωσε τις γραμμές του προαστιακού – Ποια δρομολόγια ακυρώνονται

Οι υψηλές θερμοκρασίες ήταν η αφορμή για να δούμε αυτές τις εικόνες στις σιδηροδρομικές γραμμές

Βραζιλία εναντίον Νετανιάχου: «Δεν μπορούμε να παραμένουμε σιωπηλοί μπροστά σ’ αυτή τη σφαγή χωρίς τέλος»

AP22304019993432

Βραζιλία εναντίον Νετανιάχου: «Δεν μπορούμε να παραμένουμε σιωπηλοί μπροστά σ’ αυτή τη σφαγή χωρίς τέλος»

"Είναι φρικτό το ότι συνεχίζεται η συλλογική τιμωρία του παλαιστινιακού λαού", διαμηνύει ο Λουίς Ινάσιο…