Τηλεοπτικός καυγάς Άδωνη – Τρέμη για τα «οφέλη» της μεσαίας τάξης

Συνηθισμένος από τα παλιά, ο Άδωνης Γεωργιάδης θέλησε να επιβάλει την ατζέντα στην εκπομπή της Όλγας Τρέμη 

EK Adonis 1

Μεγάλο εκνευρισμό προκάλεσε η Όλγα Τρέμη στον Άδωνη Γεωργιάδη το βράδυ της Πέμπτης στην ΕΡΤ. Και πως να μην εκνευριστεί, αφού μάλλον δεν του είχε περάσει από το μυαλό ότι θα ακούσει από τα χείλη της δημοσιογράφου κριτική στην πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι η αιτία της σύγκρουσης, που δεν είναι άλλη από τη μεσαία τάξη. Τη μεσαία τάξη που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το κόμμα του, με μπροστάρη τον υπουργό Ανάπτυξης, είχε κάνει προεκλογική σημαία ότι θα ελαφρύνει.

Στο άκουσμα, λοιπόν, της φράσης ότι από τις μέχρι τώρα κινήσεις της κυβέρνησης στην οικονομία δεν έχει ωφεληθεί η μεσαία τάξη, ο Άδωνης Γεωργιάδης έγινε πυρ και μανία, από την εισαγωγή της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, ο καυγάς ξεκίνησε όταν ο Άδωνης άκουσε την κριτική των προσκεκλημένων της εκπομπής για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

«Ξαφνικά ακούω ανθρώπους να λένε ότι δεν ωφελήθηκε η μεσαία τάξη. Σε άλλη χώρα ζούμε; Μόνο η μεσαία τάξη ωφελήθηκε», είπε ο κ. Γεωργιάδης σε υψηλούς – πάντα – τόνους, κάτι που προκάλεσε την εξής αντίδραση από την Όλγα Τρέμη: «Η αίσθηση είναι ότι η μεσαία τάξη δεν ωφελήθηκε καθόλου».

«Η αίσθηση ποιων;», ανταπάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

«Η προσωπική μου», είπε με τη σειρά της η κ. Τρέμη.

«Σέβομαι τη γνώμη σας. Είναι λανθασμένη», σχολίασε με φανερό εκνευρισμό ο Άδωνης.

«Και θεωρώ ότι είναι η δική σας», απάντησε η δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί τις δημοσκοπήσεις για να τεκμηριώσει την άποψή του ότι η κυβέρνηση έχει ωφελήσει τη μεσαία τάξη, με την Όλγα Τρέμη να διαφωνεί, λέγοντας ότι δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από τις δημοσκοπήσεις. «Έχετε κάνει 10 λεπτά εισαγωγής σε γεγονότα που δεν υπάρχουν», είπε στη συνέχεια για να του απαντήσει η Όλγα Τρέμη: «Κύριε Γεωργιάδη δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε τώρα», για να συνεχίσει: «Θέλετε να κουβεντιάσουμε ή δε θέλετε;».

Η ένταση, ωστόσο, συνεχίστηκε με τον κ. Γεωργιάδη να χαρακτηρίζει ως «εξωφρενικά» τα όσα ακούγονται από τους προσκεκλημένους και την κ. Τρέμη να τον καλεί να αποφεύγει τους χαρακτηρισμούς. «Μη χαρακτηρίζετε τις απόψεις των άλλων με αυτόν τον τρόπο», του είπε.

Ακύρωσε ο Δούκας εκδήλωση για τα Τέμπη με ομιλητή την Καρυστιανού; Η απάντηση στο δημοσίευμα της Εστίας

6111979

Ακύρωσε ο Δούκας εκδήλωση για τα Τέμπη με ομιλητή την Καρυστιανού; Η απάντηση στο δημοσίευμα της Εστίας

Η ΕΣΤΙΑ κάνει λόγο για «ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ πρωτοφανή αθλιότητα εἰς βάρος τῶν συγγενῶν τῶν νεκρῶν»,…

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

AP23315613979564

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

Ο ντετέκτιβ Λιούις Χιουζ είπε ότι εξετάζονται τέσσερις σκηνές εγκλήματος στο Σάλφορντ και την ευρύτερη…

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

σιδηροπουλος

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

Συνέντευξη μαζί με τη μητέρα του έδωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος