Τι τρέχει με τον Άδωνι: Μέσα σε λίγες ώρες «σκοτώθηκε» με Πολάκη, Ακρίτα, Βελόπουλο και Κωνσταντοπούλου (video)

Εκτός εαυτού ο Άδωνις Γεωργιάδης, τσακώνεται με όποιον βρει εξαπολύοντας αισχρούς χαρακτηρισμούς

Άδωνι

Χαμένα δείχνει να τα έχει τις τελευταίες ημέρες ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να δικαιολογήσει τον νομοσχέδιο για την υγεία που περνάει από τη βουλή, έχοντας καταφέρει να τσακωθεί με τους πάντες χρησιμοποιώντας βαριούς χαρακτηρισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός υγείας «σκοτώθηκε» με κόσμο και κοσμάκη, με τον Παύλο Πολάκη φυσικά να μην γλιτώνει απ’ τα πυρά του, καθώς στην κάμερα του Action 24 αποκάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «σίχαμα» συμπληρώνοντας ότι βρωμίζει την πολιτική ζωή της χώρας.

Πιο αναλυτικά είπε: «Με συγχωρείτε, κάποια στιγμή πρέπει να μπουν όρια στην πολιτική! Έτσι θα γίνει η πολιτική πια στην Ελλάδα; Μα τι ντροπή είναι αυτή; Τι σίχαμα είναι αυτός ο άνθρωπος, ρε παιδάκι μου; Τι σιχαμένος είναι αυτός ο άνθρωπος; Σιχαμένος πραγματικά, σιχαμένος! Σιχαμένος».

Σιχαμένος, όταν πάει και λέει ότι ο άλλος τα ‘χει πάρει έτσι από τη Νέα Δημοκρατία! Σιχαμένος, σίχαμα, ουστ! Έτσι θα γίνει η πολιτική στην Ελλάδα, δεν ντρέπεται ο Κασσελάκης που τον κρατάει; Δεν φταίει όμως κανένας άλλος, ο Τσίπρας φταίει που δεν τον διέγραψε! Ο Τσίπρας φταίει για όλα! Που του έκανε τέσσερα χρόνια όσα του έκανε, τον κράτησε στη θέση του και συνεχίζει να κάνει τώρα αυτά τα αίσχη. Βρωμίζει όλη την πολιτική ζωή της Ελλάδας».

Άδωνις Γεωργιάδης – Ο τεράστιος καυγάς με τον Βελόπουλο 

Δεν σταμάτησε εκεί όμως, καθώς από το βήμα της βουλής έκανε επίθεση και στον Κυριάκο Βελόπουλο, αποκαλύπτοντας ότι ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης παρακαλούσε τον Αντώνη Σαμαρά το 2014 για να πάει στη ΝΔ, λέγοντας του να μιλάει με σεβασμό στον ίδιο γιατί τον ξέρει καλά.

«Αφού ήθελες να το κάνεις προσωπικό, να είσαι έτοιμος να το ακούσεις. Αν αρχίσω να αναφέρω δηλώσεις κατά της ΝΔ πριν το 2014 θα βρω χίλιες. Ποιος ξέρει καλύτερα από εμένα πόσο παρακαλούσες τον Σαμαρά το 2014 να κατέβεις ευρωβουλευτής; Να ξέρει ο λαός ότι δεν είσαι στη Νέα Δημοκρατία επειδή σε έκοψε ο Σαμαράς. Το σόου το έκανες για να κοροϊδέψεις τον κόσμο. Εμένα δεν μπορείς να με κοροϊδεύεις, αμφιβάλω αν είχες φίλο στο τρένο, μάλλον ψέμα και αυτό. Σε μένα θα μιλάς με σεβασμό, γιατί σε ξέρω καλά καλά, άρα θα είσαι προσεκτικός. Παρακαλούσες και σε κόψανε και σου έκατσε να γίνεις τώρα αρχηγός».

Αμόκ Άδωνι – Ούτε η Κωνσταντοπούλου δε τη γλίτωσε 

Τα παραπάνω φυσικά ήταν μόνο η αρχή, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να είναι ακόμα ένα άτομο που δέχεται επίθεση απ’ τον υπουργό υγείας στο κοινοβούλιο, καθώς ο Άδωνις της είπε ότι κοροϊδεύει κόσμο κάνοντας καρδούλες, χαρακτηρίζοντας την «κακιά γυναίκα». Μάλιστα συνέχισε το… αμόκ, λέγοντας ότι η ίδια προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα Τέμπη για να κερδίσει ψήφους.

Πιο αναλυτικά ο Άδωνις ανέφερε: «Μόνο η Ζωή Κωνσταντοπούλου μπορεί να κάνει όσα ζήσαμε. Ανέβηκε στο βήμα λέγοντας στην αρχή ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να της κλείσει το μικρόφωνο και στην συνέχεια ξεπέρασε 3 φορές τον χρόνο που δικαιούται. Μετά μίλησε για το μπούλινγκ ενώ είμαστε εμείς θύματα του δικού της μπούλινγκ.

Μπήκατε στη Βουλή κυρία Κωνσταντοπούλου κοροϊδεύοντας τον κόσμο κάνοντας καρδούλες. Εγώ έλεγα τότε να μην σας πιστέψουν καθώς είστε η ίδια κακιά γυναίκα. Εσείς είστε η υποστηρίκτρια θυμάτων και εμείς των θυτών; Αλήθεια; Τέσσερις τουρίστριες κατήγγειλαν τον βιασμό τους, και οι 4 από τον ίδιο άνδρα. Αυτό που ακολούθησε ήταν η επταετής τους δικαστική περιπέτεια λόγω των αλλεπάλληλων δικονομικών εμποδίων που έβαζε η δικηγόρος του βιαστή κυρία Κωνσταντοπούλου και βουλευτής τότε του ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς είστε υπερασπιστής των θυμάτων; Πόση κοροϊδία πια στην Βουλή.

Είστε κανονικός υποκριτής και τώρα βρήκατε την νέα ιστορία από την οποία θεωρείτε ότι θα έχετε ψήφους, τα Τέμπη. Ταυτίσατε τα δικά σας αισθήματα με τα αισθήματα των γονιών. Πιστεύετε ότι μπορείτε να ζήσετε τον πόνο των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους. Και δεν ντρέπεστε να το λέτε».

Έλενα Ακρτία – «Ο Άδωνις μου επιτέθηκε με τρόπο άθλιο κι ελεεινό»

Τελευταίο του θύμα, μέχρι το επόμενο, ήταν φυσικά η Έλενα Ακρίτα η οποία έκανε μια ομιλία στη βουλή μη προσβάλλοντας κανέναν και λέγοντας κάποια γεγονότα που με λίγο έρευνα τα βρίσκουν όλοι. Ε, το παραπάνω δεν άρεσε καθόλου στον Άδωνι ο οποίος, σύμφωνα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ της επιτέθηκε με άθλιο τρόπο με την ίδια να ζητάει να μιλήσει ξανά και το προεδρείο να τη φιμώνει.

Δείτε την ομιλία της, αλλά και την καταγγελία που έκανε:

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση: Σοβαρά προβλήματα για ΠΑΣΟΚ – Τρίτος ο Βελόπουλος στη Μακεδονία (video)

Ακρίτα: Αυτή είναι η ομιλία της στη βουλή που έκανε τον Άδωνι να της επιτεθεί (video)

Μπισμπίκης: Η flashback φωτογραφία το 1996 από το Παρίσι – Αγνώριστος στα 19 του χρόνια

Παντελίδης: Αγωγή «μαμούθ» σχεδόν 2 εκατομμυρίων κατέθεσε η οικογένεια του τραγουδιστή κατά της Περιφέρειας (video)

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…