Τί συνέβη με τα ψηφοδέλτια Κουίκ-Μανώλη;

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Τέρενς Κουίκ κι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιάννης Μανώλης κάνουν λόγο σε καταγγελίες…

kouik 0

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Τέρενς Κουίκ κι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιάννης Μανώλης κάνουν λόγο σε καταγγελίες τους για τεχνητή έλλειψη των ψηφοδελτίων τους. Ο κ. Μανώλης μίλησε για παντελή έλλειψη ψηφοδελτίων του συνδυασμού «Πελοποννησιακή Ένωση» στα μεγάλα εκλογικά τμήματα. Ο ίδιος υπογράμμισε πως έπειτα από έλεγχο εκπροσώπων του, τα ψηφοδέλτιά του βρέθηκαν στις αποθήκες των αντιπεριφερειών, αντί να έχουν παραδοθεί από την Περιφέρεια στα εκλογικά τμήματα και τους δικαστικούς αντιπροσώπους.

«Καταγγέλλουμε τον φασισμό, που ξεκίνησε από τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου και κορυφώνεται σήμερα την ημέρα της ψηφοφορίας με προφανή στόχο να αλλοιωθεί το εκλογικό αποτέλεσμα από την τεχνητή έλλειψη ψηφοδελτίων του συνδυασμού μας στα μεγάλα εκλογικά κέντρα. Στο Τατουλιστάν των μνημονίων, κάποιοι ενοχλούνται από τη φωνή μας και ακολουθούν μεθόδους βίας και νοθείας. Περισσότερο συγκαλυμμένης αλλά και περισσότερο επικίνδυνης», τόνισε ο κ.  Μανώλης, ο οποίος προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Προσφυγή προανήγγειλε και ο κ. Κουίκ, ο οποίος μίλησε για τεχνητή έλλειψη ψηφοδελτίων του από εκλογικά κέντρα της Ξάνθης. Δήλωσε ότι δεν θα ανεχθεί εκλογικές αλητείες και χαρακτήρισε εξαιρετικά ύποπτη την παράδοση μειωμένου αριθμού ψηφοδελτίου σε εκλογικά κέντρα του Δήμου Τοπείρου. «Προφανώς εκεί κυκλοφορούν Δούρειοι Ίπποι ή εφιάλτες της Δημοκρατίας που μας έχουν στοχεύσει επ’ ωφελεία συγκεκριμένου αντιπάλου συνδυασμού», σημείωσε ο κ. Κουίκ.