Newsroom

Newsroom

«Τι μαλ…ας είμαι, τι μαλ…» – Η επική αντίδραση του Τεντόγλου μετά την πρόκριση (videο)

To μόνο σίγουρο είναι πως ο Μίλτος Τεντόγλου δεν είναι αυτό που λέει

τεντόγλου 1

Η μεγάλη ημέρα για τον Μίλτο Τεντόγλου είναι σήμερα! Στις 20:30 ο 25χρονος άλτης του μήκους θα διεκδικήσει μια ακόμη διάκριση αγωνιζόμενος στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι στόχος του στον αγώνα είναι η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Βλέποντας τον προκριματικό του αγωνίσματος προέβλεψε ότι θα είναι ένας δύσκολος τελικός. Πέρυσι στην ίδια διοργάνωση στο Όρεγκον είχε κρεμάσει στο λαιμό του το ασημένιο μετάλλιο.

Ο προκριματικός του μήκους μπορεί να κράτησε σε αγωνία όλους όσους παρακολουθούσαν τον αγώνα, όμως, ο Τεντόγλου ήταν σίγουρος ότι στο τρίτο του άλμα θα έπαιρνε την πρόκριση για τον τελικό.

Χθες ο σπουδαίος αθλητής έγινε ξανά viral με το ξέσπασμα εναντίον του εαυτού του μετά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Όλη η προσπάθεια του Τεντόγλου:

«Δεν ανησύχησα, απλά για να μιλήσω ειλικρινά είμαι λίγο βλάκας. Στο πρώτο άλμα, ήμουν άκυρος για δύο εκατοστά. Ήταν μεγάλο άλμα, πάνω από τα 8,30 μ., ήταν εύκολη πρόκριση. Από τον φόβο μου μετά, λέω θα πατήσω πίσω για να είμαι σίγουρος. Και πάτησα στο… σπίτι μου στο δεύτερο άλμα, τριάντα εκατοστά πίσω. Ήταν 7,95 μ., δεν έφτανε και έπρεπε να κάνω τρίτο άλμα», εξήγησε στη συνέχεια μιλώντας στην ΕΡΤ.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…