Τι κρίμα κύριε Δήμαρχε...

Τα πανώ και οι απεργίες πείνας δεν ταιριάζουν με την αισθητική του δήμου για τον εορτασμό της Αθήνας...

Μαρίνα Βήχου 25/03/2021 | 09:08

Ακαδημίας 20

3η μέρα απεργίας πείνας

11.30 τη νύχτα με ξύπνησαν οι δυνατές φωνές ενός υπαλλήλου του Δήμου. "Είναι κανείς εκεί;". Βγήκα από την σκηνή μου για να ενημερωθώ ότι μετά από εντολή Δημάρχου τα πανω μου θα κατέβαιναν, γιατί "δεν ταιριαζαν με την αισθητική του Δήμου για τον εορτασμό της Αθήνας" για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση από τους Τούρκους. Στην ερώτηση μου "γνωρίζετε μπροστά σε ποιο κτήριο είστε" η απάντηση " μπροστά στην ΕΣΗΕΑ". Γνωρίζετε ότι είμαι απεργος πείνας δημοσιογράφος;" η απάντηση "εγώ απλά εκτελώ εντολές".

Αμέσως πήρα 3 τηλέφωνα, ένα φίλο δικηγόρο ζητοντας του να ενημερώσει τον Θανάση Καμπαγιαννη και τους συναδέλφους Κώστα Βαξεβανη και Γιάννη Αγγελή.

Σε 5 λεπτά επανήλθε ο υπάλληλος του Δήμου για να με πληροφορήσει ότι "εν τάξει, εν τάξει, μπορείτε να μείνετε. Δεν θα κατέβουν τα πανω. Επικοινώνησα με το Γραφείο Δημάρχου. Ήταν καταγγελία της Αστυνομίας".

Δεν μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς συνέβη. Όμως μάλλον φαίνεται κάποιους ενόχλησε η αισθητική των πανω μου. Ίσως γιατί γραφουν για θωράκιση του ΕΣΥ, εφαρμογή του Συντάγματος, ελευθερία της Ενημέρωσης και Δημοκρατία.

Φαίνεται αυτή η "αισθητική" δεν ταιριάζει με το σκηνικό που θα "απολαύσει" ο κόσμος για τον γιορτασμό των 200 χρόνων έγκλειστος στα σπίτια του. Ίσως αν είχα βάλει κάποιες ζαρντινιέρες με φοίνικες γύρω από τα πανω μου η αντιμετώπιση να ήταν διαφορετική...

Τι κρίμα κύριε Δήμαρχε που μάλλον δεν ταιριάζουν οι αισθητικές μας...

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr