Newsroom

Newsroom

Τι κι αν πέθανε από κορονοϊό… βγήκε ξανά δήμαρχος

Ο θάνατος δεν εμπόδισε την επανεκλογή του

5e690424825e6375832b7c72 1

Οι ψηφοφόροι του τον αγαπούσαν πάρα πολύ για να μην τον εκλέξουν ξανά: αν και πέθανε πριν 11 ημέρες από κορονοϊό, ο απερχόμενος δήμαρχος ενός μικρού χωριού στη νότια Ρουμανία επανεξελέγη στις περιφερειακές εκλογές που διεξήχθησαν χθες Κυριακή.

Ο Ίον Αλιμάν, που πέθανε στις 17 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 57 ετών, συγκέντρωσε 1.057 ψήφους σε σύνολο περίπου 1.600 και επανεξελέγη δήμαρχος του Ντεβεσέλου, όπως μετέδωσαν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων, οι συγχωριανοί του συγκεντρώθηκαν στον τάφο του για να γιορτάσουν τη νίκη του.

“Πήγαμε να τον συγχαρούμε”, έγραψε στο Facebook μία κάτοικος του Ντεβεσέλου, κάτω από μία φωτογραφία που δείχνει δεκάδες ανθρώπους να κρατούν κεριά στο τοπικό νεκροταφείο. 

Λάρισα: «Θα το κάνω και σε σένα» απείλησε ο 21χρονος μητροκτόνος τον ξάδελφό του

Λάρισα

Λάρισα: «Θα το κάνω και σε σένα» απείλησε ο 21χρονος μητροκτόνος τον ξάδελφό του

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών στη Λάρισα «πραγματοποιήθηκε ένα έγκλημα που καταμαρτυρά την…

Μπελαβίλας: Αιχμές για το πόρισμα Καρώνη – «Ή απαντάς με σαφήνεια ή αποχωρείς με εντιμότητα»

Μπελαβίλας

Μπελαβίλας: Αιχμές για το πόρισμα Καρώνη – «Ή απαντάς με σαφήνεια ή αποχωρείς με εντιμότητα»

Ο Μπελαβίλας, σε δημόσια τοποθέτησή του, σημείωσε ότι «το φοβόμασταν και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε»