Πάτρα: Nέα καταγγελία για τον γιατρό που χειρούργησε και έκανε λιποαναρρόφηση στην άτυχη κομμώτρια (video)

Με σοβαρό πρόβλημα άνδρας που χειρούργησε ο γιατρός

ek giatros

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την υπόθεση της 57χρονης κομμώτριας Χαράς Ιωαννίδη από την Πάτρα η οποία «ξεψύχησε» μετά από επέμβαση λιποαναρρόφησης.

Μετά τη νέα καταγγελία που ήρθε στο φως για τον γιατρό της άτυχης γυναίκας ο οποίος είχε αναλάβει και μια 69χρονη από την Κάρπαθο η οποία επίσης πέθανε, η οικογένεια της 57χρονης έχει στα χέρια της δύο νέα σημαντικά στοιχεία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» φαίνεται πως η κομμώτρια δεν χειρουργήθηκε σε κλινική αλλά σε ένα απλό ιδιωτικό ιατρείο. Επίσης,  στην επέμβαση συμμετείχε και ένας νεαρός γιατρός ο οποίος όμως δεν ήταν ειδικός καθώς δεν είναι πλαστικός χειρουργός.

Η οικογένεια και οι δικηγόροι τους αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξουν «φως» στα αίτια της τραγωδίας, τα οποία καθυστερούν για ανεξήγητο λόγο. Επίσης, επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στο ιατρικό φακελό της κάτι το οποίο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής.

Η νέα καταγγελία

Στο μεταξύ, στην εκπομπή παρουσιάστηκε μια ακόμα καταγγελία για τον συγκεκριμένο γιατρό από έναν άνδρα ο οποίος ήθελε να κάνει επέμβαση στα γεννητικά όργανα και αντιμετωπίζει πρόβλημα!

«Απευθύνθηκα σε έναν πλαστικό χειρουργό στη Γλυφάδα για κάποια συγκεκριμένα σημεία, που ήθελα να κάνω μία λιποαναρρόφηση. Στην πορεία σκέφτηκα να κάνω και μία δεύτερη επέμβαση ταυτόχρονα. Σε κάποιο απόκρυφο σημείο, θα έλεγα. Ήταν αισθητικό το θέμα. Είναι μία απλή επέμβαση μου είπανε, δεν είναι κάτι, είναι πάρα πολύ απλό.

Δημιουργήθηκαν κάποιες παρενέργειες. Επηρέασε αρκετά την προσωπική μου ζωή και με επηρέασε αρκετά και ψυχολογικά, δηλαδή το κουβαλούσα σε καθημερινότητα αυτό μέσα μου, μέχρι και σήμερα. Μου ζήτησαν κάποια τρελά πράγματα να κάνω. Μου είπαν να χρησιμοποιώ κάποια μηχανήματα, ας πούμε, για την βελτίωση.

Με στενοχωρεί επειδή ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, γιατί υπάρχουν αρκετά παρόμοια περιστατικά. Έχω επαφή και με άλλους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν υποστεί κάποια ζημιά πάνω στην επέμβαση», είπε.

&nbsp

;

Ουκρανία: O Ζελένσκι καταδικάζει την παράταση της άρσης των κυρώσεων κατά της Ρωσίας από τις ΗΠΑ

AP - Ζελένσκι

Ουκρανία: O Ζελένσκι καταδικάζει την παράταση της άρσης των κυρώσεων κατά της Ρωσίας από τις ΗΠΑ

Ο Ζελένσκι καταδίκασε την απόφαση των ΗΠΑ να παρατείνουν την περίοδο κατά την οποία επιτρέπεται…

Παλαιστίνη: Ο ισραηλινός στρατός σκότωσε έναν Παλαιστίνιο και τραυμάτισε έναν ακόμη στη Γάζα

AP25289590208590

Παλαιστίνη: Ο ισραηλινός στρατός σκότωσε έναν Παλαιστίνιο και τραυμάτισε έναν ακόμη στη Γάζα

Την Τρίτη, το Γραφείο Τύπου της Κυβέρνησης της Γάζας ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι το…

Οι Προτάσεις μας

Μάριος Σαλμάς: «Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν θα έρθει μόνο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ -Έρχεται και για την Υγεία»

salmas 1024x683 1

Μάριος Σαλμάς: «Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν θα έρθει μόνο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ -Έρχεται και για την Υγεία»

Μεγάλη συζήτηση αναμένεται να προκαλέσει η δήλωση του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μάριου Σαλμά.

Σχετικά με ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Εμπρησμός αυτοκινήτου με μολότοφ – Εξετάζεται σύνδεση με υπόθεση εκβιασμού

μολοτοφ

Θεσσαλονίκη: Εμπρησμός αυτοκινήτου με μολότοφ – Εξετάζεται σύνδεση με υπόθεση εκβιασμού

Εμπρηστική επίθεση με βόμβες μολότοφ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας αναστάτωση σε…

Ιωάννινα: Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στο Φαράγγι του Βίκου – Τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια πεζοπορίας

Εύβοια

Ιωάννινα: Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στο Φαράγγι του Βίκου – Τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια πεζοπορίας

Η τραυματίας αναμένεται να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο