Newsroom

Newsroom

Τι είπε στην αστυνομία ο οδηγός του Audi για το θανατηφόρο τροχαίο του Mad Clip

O οδηγός του οχήματος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα

E S2LeOXMAUlxNG 1

Στην αστυνομία παρουσιάστηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης ο οδηγός του αυτοκινήτου Audi R8 που αναζητείτο από την ΕΛΑΣ για πιθανή εμπλοκή του στο τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του γνωστού ράπερ Mad Clip.

Το συγκεκριμένο όχημα εμφανιζόταν σε βίντεο-ντοκουμέντο που έκανε το γύρο του Διαδικτύου δίπλα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος ράπερ, ο οποίος στη συνέχεια το προσπέρασε αναπτύσσοντας ταχύτητα, μπαίνοντας στη μοιραία στροφή που του στοίχισε τη ζωή. 

 

Ο οδηγός του Audi φέρεται να κατέθεσε στην αστυνομία ότι δεν είχε εμπλοκή στο δυστύχημα, καθώς δεν είχε πρόθεση για “κόντρες” με τον 34χρονο, και ότι η μοιραία Porsche τον πλησίασε στο φανάρι και, μόλις αυτό άναψε, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα αφήνοντας πίσω της το Audi. Μάλιστα, ανέφερε ότι εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα αυτοβούλως, όταν είδε πως η αστυνομία τον αναζητούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεση του οδηγού του Audi τεκμηριώνεται από τα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, και για το λόγο αυτό δεν προχώρησαν στη σύλληψή του.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…