Newsroom

Newsroom

«Τι έγινε παιδιά;»: Αιχμηρό σχόλιο της Σεμίνας Διγενή για τη… «διαπραγμάτευση» κυβέρνησης – Παππά

«Τι είναι αυτό τώρα;»

Απαντήσεις για την πολύ σοβαρή αποκάλυψη ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τον φυγόποινο υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά ώστε να παραδοθεί στις αρχές με αντάλλαγμα ευνοϊκή μεταχείριση, ζητά με ανάρτησή της η Σεμίνα Διγενή.

Σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο facebook τονίζει ότι η κυβέρνηση είναι βαθιά εκτεθειμένη.

«Τι έγινε παιδιά; Η κυβέρνηση συνομιλεί τώρα και με ναζιστές; Αν ναι, ας μας πει συγκεκριμένα τι ακριβώς  διαπραγματεύεται με τον φυγόποινο ναζιστή εγκληματία, σε ποια βάση και με τι είδους ανταλλάγματα.
Για όσους δεν πρόλαβαν να ενημερωθούν, υπήρξε
δήλωση του συνηγόρου του φυγόποινου ναζιστή εγκληματία Χρήστου Παππά, ότι μετέφερε στον πελάτη του πρόταση «κρατικού παράγοντα» να παραδοθεί και ότι αυτό «θα ληφθεί υπόψη στη μετέπειτα μεταχείρισή του», η οποία, μέχρι στιγμής, δεν έχει διαψευστεί από την κυβέρνηση.
Τι είναι αυτό τώρα;
 Η κυβέρνηση, η οποία έχει, έτσι κι αλλιώς, σοβαρές ευθύνες για το απαράδεκτο γεγονός ότι ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς δεν έχει συλληφθεί -επτά μήνες μετά την καταδίκη του σε πολυετή κάθειρξη-, είναι βαθιά εκτεθειμένη. Οφείλει άμεσα να τοποθετηθεί και να απαντήσει», αναφέρει στην ανάρτησή της η Σεμίνα Διγενή.

Τι έγινε παιδιά; Η κυβέρνηση συνομιλεί τώρα και με ναζιστές; Αν ναι, ας μας πει συγκεκριμένα τι ακριβώς …

Posted by Digeni C Semina on Monday, May 10, 2021

 Την αποκάλυψη έκανε στα Νέα ο νομικός εκπρόσωπος του φυγόποινου Χρήστου Παππά, Περικλής Σταυριανάκης, ο οποίος σημειώνει ότι «ο πελάτης μου έχει δημιουργήσει έναν ασφαλή τρόπο επικοινωνίας με ανθρώπους του στην Ελλάδα. Προ μερικών εβδομάδων προώθησαν μέσω αυτών των διαύλων αίτημα που μου διατυπώθηκε από κρατικό παράγοντα να εμφανιστεί στις Αρχές και αυτό να ληφθεί υπόψη στη μετέπειτα μεταχείρισή του. Όμως δεν υπήρξε καμία σχετική απόκρισή του, χωρίς να γνωρίζω τον λόγο. Εκτιμώ ότι θα επανεξετάσει τη στάση του όταν καθαρογραφεί η πρωτόδικη απόφαση για τη δράση της Χρυσής Αυγής και οριστεί το δευτεροβάθμιο δικαστήριο».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος υπογραμμίζει «ο συνήγορος του νεοναζί Παππά δήλωσε ότι μετέφερε στον πελάτη του πρόταση “κρατικού παράγοντα” να παραδοθεί και αυτό να “να ληφθεί υπόψη στην μετέπειτα μεταχείρισή του”. Ισχύει και αν ναι τι ακριβώς διαπραγματεύεται η κυβέρνηση με έναν καταδικασμένο νεοναζί;»

Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με Αντώναρο και Λαζαρίδη: «Ο Κασσελάκης έχει βάλει μπουρλότο στην παραδοσιακή πολιτική – Κάνει lifestyle» (video)

InCollage 20240502 120728230

Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με Αντώναρο και Λαζαρίδη: «Ο Κασσελάκης έχει βάλει μπουρλότο στην παραδοσιακή πολιτική – Κάνει lifestyle» (video)

Ένας πολύ έντονος διάλογος εκτυλίχθηκε στον αέρα της δημόσιας τηλεόρασης, από τον Ευάγγελο Αντώναρο και…

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

Μαζωνάκης

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

«Ναι καλησπέρα σας, φροντιστήριο γερμανικών εκεί; Μια ερώτηση παρακαλώ;», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο…