Newsroom

Newsroom

Τί δηλώνει μέσα από το νοσοκομείο ο ευρωβουλευτής του UKIP που γρονθοκοπήθηκε από συνάδελφό του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμογελαστός από το κρεβάτι του πόνου, ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος αρχηγός του αντιευρωπαϊκού Κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) Στίβεν Γουλφ, μίλησε σήμερα για τις γροθιές που δέχτηκε από συνάδελφό του ενώ βρισκόταν εντός του Ευρωκοινοβουλίου.

57f781261dc524980e8b46ef

Ο Γουλφ κατέρρευσε μετά από γροθιά που δέχθηκε σε καβγά με έτερο ευρωβουλευτή του κόμματος και τις τελευταίες ώρες αναρρώνει σε νοσοκομείο του Στρασβούργου. Αρχικά ανακοινώθηκε ότι νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση, με τους γιατρούς να φοβούνται εγκεφαλική αιμορραγία, ωστόσο η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι δεν υπάρχει συγκέντρωση αίματος στον εγκέφαλο. Πηγή του κόμματος ανέφερε ότι ο ευρωβουλευτής υπέστη επιληπτική κρίση.

Ο Γουλφ ανέκτησε στο νοσοκομείο τις αισθήσεις του και προέβη στην εξής δήλωση: «Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλύτερα, πιο χαρούμενος και χαμογελώ όπως πάντα». «Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι σε πλήρη διαύγεια, χαρούμενος και χαμογελαστός όσο ποτέ», πρόσθεσε.

O Γουλφ, πατέρας ενός παιδιού εξηγεί πως ο συνάδελφός του, Μάικ Χούκεμ, έχασε την ψυχραιμία του κι άρχισε να τον κτυπά στο πρόσωπο μέσα στο κτίριο του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Νωρίτερα, ο ευρωβουλευτής του UKIP τον κάλεσε να βγουν έξω από το κτίριο για να λύσουν τις διαφορές τους ως «άνδρας προς άνδρα». «Του ζήτησα να λύσουμε τις διαφορές μας έξω από το Ευρωκοινοβούλιο .Τότε ο Χούκεμ ήρθε προς το μέρος μου και μου έριξε μία μπουνιά στο πρόσωπο», δήλωσε στη Daily Mail. Ωστόσο, ο ίδιος ο Χούκεμ αρνείται ότι τον γρονθοκόπησε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, o Γουλφ ο οποίος είχε παραδεχτεί στο παρελθόν ότι ήθελε να γίνει «αντάρτης» και να προσχωρήσει στους κόλπους των Συντηρητικών. Η ομολογία αυτή εξόργισε πολλούς συναδέλφους του όπως και τον Χούκεμ.

Ο απερχόμενος ηγέτης του UKIP, που πρωτοστάτησε στην εκστρατεία για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Νάιτζελ Φάρατζ, έδωσε εντολή για διενέργεια έρευνας για το περιστατικό, ενώ αρνήθηκε να κατονομάσει τον ευρωβουλευτή που χτύπησε τον Στίβεν Γουλφ.



Στο βίντεο η στιγμή που ο ευρωβουλευτής έχει πέσει στο έδαφος από τη γροθιά του συναδέλφου του 


Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…