Newsroom

Newsroom

Τι αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού για τη διαγραφή του Ανδρέα Πάτση

«Με εντολή Κυριάκου Μητσοτάκη» διαγράφηκε ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης

5651528

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο Παύλος Πολάκης σχετικά με το ανήθικο επιχειρείν με «κόκκινα» δάνεια πολιτών που έκανε ο Ανδρέας Πάτσης .

Πριν λίγη ώρα, και μετά από 3.5 χρόνια ανήθικου επιχειρείν αλλά και αναθέσεων από δημόσιους φορείς και οργανισμούς, ο Ανδρέας Πάτσης διεγράφη από την Κ.Ο. της ΝΔ, η οποία πλέον αριθμεί 156 βουλευτές.

Οι αποκαλύψεις του Παύλου Πολάκη και όχι όσα έπραττε όλα αυτά τα χρόνια εν γνώσει της ηγεσίας του κόμματος και της κυβέρνησης αποτέλεσαν την αιτία της διαγραφής του πρώην «γαλάζιου» βουλευτή Γρεβενών.

Με μπαράζ αποκαλύψεων, ο αν. τομεάρχης Διαφάνειας της αξιωματικής αντιπολίτευσης έριξε τη… χαριστική βολή στον κουμπάρο του Στέλιου Πέτσα, Αν. Πάτση, ο οποίος είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα τόσο για ελλιπή δήλωση πόθεν έσχες όσο και για αναθέσεις που είχε λάβει από τα οργανισμούς του Δημοσίου.

Ανδρέας Πάτσης – Τι αναφέρει για τη διαγραφή το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού

Οι εξηγήσεις του βουλευτή Ανδρέα Πάτση για επαγγελματικές του δραστηριότητες, που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του βουλευτή και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, δεν κρίθηκαν επαρκείς.

Κατόπιν τούτου, με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης, τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

 

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…