Τι άλλο θα δούμε… ο Λαφαζάνης βγήκε στην Καινούργιου για να κράξει τον Κασσελάκη (video)

O Παναγιώτης ο Λαφαζάνης στο πλατό της Καινούργιου;; Κι όμως είναι αλήθεια...

380619265 1168504377451504 493642886913039003 n

Λίγο πριν την κομμουνιστική επανάσταση και την ανατροπή του καπιταλισμού ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε να κάνει μια μικρή στάση στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου, για να μιλήσει για το μέλλον της Αριστεράς και την απειλή με το όνομα Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε μια ιστορική συνάντηση με την Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να τονίσει πως ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με εκείνον του παρελθόντος και ιδίως με εκείνον του Αλέξη Τσίπρα.

«Το έχει καλλιεργήσει ο ίδιος. Είναι ένας άνθρωπος του θεάματος με την κακή έννοια. Επιδιώκει να είναι στα φώτα», σημείωσε ο Π. Λαφαζάνης κάνοντας κριτική στην μιντιακή υπερέκθεση του Σ. Κασσελάκη, ενώ την ίδια ώρα ο ίδιος «λουζόταν» από τα λαμπερά φώτα της εκπομπής της Κ. Καινούργιου.

«Είναι ένας νέος τύπος πολιτικής που δεν λέει τίποτα στην ουσία. Η χώρα βουλιάζει και δεν έχω δει να λέει τίποτα, να έχει μια πολιτική θέση.

Είναι συνεχώς στην επικαιρότητα με το τίποτα, είναι ένα κενό .Φαίνεται ότι δυσφορεί αλλά αυτό φαίνεται ότι είναι η ζωή του. Αν τελειώσει αυτό θα τελειώσει η ζωή του», συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…