Newsroom

Newsroom

Thug Life: Γάτος μπήκε στη σκηνή της Επιδαύρου και… κατούρησε πριν την παράσταση του Λιγνάδη

 Τα φώτα ανάβουν στην σκηνή επικρατεί ησυχία και η παράσταση είναι έτοιμη να αρχίσει...

5121009

Μπορεί σήμερα όλοι να συζητούν για τους Πέρσες του Αισχύλου που ανέβασε στην Επίδαυρο ο Δημήτρης Λιγνάδης με αφορμή την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη που έφτασε με… στρατιωτικό ελικόπτερο, όμως στην πραγματικότητα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της παράστασης που παιζόταν για τρεις ημέρες, δεν ήταν άλλος από έναν αδέσποτο γάτο.

Σύμφωνα με ανάρτηση μιας θεατή που τώρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου, λίγες στιγμές πριν ξεκινήσει η παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη, την εμφάνισή του στην Ορχήστρα του αρχαίου θεάτρου έκανε ένας γάτος, ο οποίος με χαρακτηριστική άνεση έκανε την ανάγκη του εκεί όπου λίγο αργότερα θα έπαιρνε τη θέση του ο Χορός.

«Αρχαίο θέατρο Επιδαυρου προχθες. Τα φώτα ανάβουν στην σκηνή επικρατεί ησυχια και η παράσταση είναι έτοιμη να αρχίσει. Ο εν λόγω γαταρος εμφανίζεται από την δεξιά πύλη (κύριος) διασχίζει την σκηνή και ενώ η μουσική ξεκινα ρίχνει ένα επικό (στην κυριολεξία) κατούρημα εντος του κέντρου για να πάει καλά το έργο μιας και ήταν η πρεμιέρα ! Νομίζω όλοι καταλάβαμε ποιος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής αυτή τη φορά!»

Και για να προλάβουμε τους… κακοπροαίρετους που θα μπορούσαν να συνδέσουν την εμφάνιση του γάτου με την παρουσία του πρωθυπουργού στην ίδια παράσταση, να ξεκαθαρίσουμε ότι τα δύο περιστατικά συνέβησαν σε διαφορετικές μέρες. Άλλωστε δύο σταρ παρόντες στην ίδια παράσταση θα ήταν υπερβολή…