Newsroom

Newsroom

Θρίλερ με την καμαριέρα

Σκεπασμένη με λευκό στεντόνι, υποβασταζόμενη από αστυνομικούς, προσήλθε να καταθέσει η καμαριέρα «Οφηλία» που κατήγγειλε τον Στρος Καν για απόπειρα…

Σκεπασμένη με λευκό στεντόνι, υποβασταζόμενη από αστυνομικούς, προσήλθε να καταθέσει η καμαριέρα «Οφηλία» που κατήγγειλε τον Στρος Καν για απόπειρα βιασμού. Ναφισάτου Ντάλιο, την ονομάζει ο γαλλικός Τύπος. Νέα φωτογραφία κάνει το γύρο του Ιντερνετ.
Η εικόνα ενός ανθρώπου σκεπασμένου από την κορφή μέχρι τα νύχια με ένα άσπρο σεντόνι, να υποβαστάζεται από δυο Αμερικανούς αστυνομικούς με πολιτικά καθώς προσέρχεται στο δικαστήριο του Μανχάταν να καταθέσει, ήταν η μόνη εικόνα της καμαριέρας … «Οφηλίας» που κατά την εκδοχή την οποία ασπάζεται μερίδα του γαλλικού Τύπου, λέγεται Ναφισάτου Ντιάλο. Μία ακόμη υποτιθέμενη φωτογραφία της κάνει το γύρο του Ιντερνετ.
Η καμαριέρα που κατήγγειλε τον Στρος Καν για απόπειρα βιασμού στη σουίτα 2806 του ξενοδοχείου Sofitel στο Μανχάταν, συνεχίζει να είναι μια γυναίκα «δίχως πρόσωπο», αφού η αστυνομία αρνείται να αποκαλύψει οτιδήποτε για την ταυτότητά της, πέραν του ότι είναι 32 χρόνων, ότι κατάγεται από την Αφρική και εργάζεται εδώ και τρία χρόνια στο Sofitel.
Το σπίτι στο Μπρονξ
Η γαλλική Le Figaro δημοσιεύει, πέραν του ονόματος της καμαριέρας, και το όνομα της έφηβης κόρης της, Ντάνα, αλλά και φωτογραφία του σπιτιού της, σε μια φτωχογειτονιά του Μπρονξ.

Παράλληλα, σε διάφορες ιστοσελίδες του Ίντερνετ δημοσιεύεται μια φωτογραφία νεαρής κοπέλας, για την οποία αναφέρεται ότι είναι η Ναφισάτου Ντιάλο, σε ηλικία 28 ετών, καμαριέρα στο Μανχάταν, με καταγωγή από την Γουϊνέα.

Πάντως, στο ρεπορτάζ της Figaro, αναφέρεται πως «η διασημότερη καμαριέρα του κόσμου», η οποία συνεχίζει να κρύβεται υπό την προστασία της αμερικανικής αστυνομίας. Κανείς δεν την έχει δει ακόμη, εκτός από τους δικηγόρους του Στρος Καν, οι οποίοι μάλιστα, όπως σημειώνει η εφημερίδα «επέδειξαν απρέπεια δηλώνοντας ότι την βρήκαν “ελάχιστασαγηνευτική”, πιστεύοντας, ίσως, ότι κατ’ αυτό τον τρόπο μπορούν να συμβάλλουν στην απόδειξη της αθωότητας του πελάτη τους».

«Αξιόπιστος μάρτυρας»
Οι ανακριτές την χαρακτηρίζουν «αξιόπιστη», οι εργοδότες της «ικανοποιητική στην απόδοσή της», οι φίλοι, συνάδελφοι και γείτονες, λένε γι’ αυτήν ότι είναι «καλός άνθρωπος», «ήρεμη» και «ευγενική». Ωστόσο, όλα αυτά, ελάχιστα μπορούν να συμβάλλουν στην αποκωδικοποίηση του μυστηρίου της «διασημότερης καμαριέρας του κόσμου».

Ακόμη και οι όποιες, ελάχιστες λεπτομέρειες που εμφανίζονται για το φερόμενο ως θύμα της απόπειρας βιασμού από τον Στρος Καν, περιορίζονται σε χαρακτηρισμούς όπως «γυναίκα σε κατάσταση σοκ» ή, όπως δήλωσε μια φίλη της, μια γυναίκα που «πέρασε δυο μέρες κλαίγοντας».

Το τηλεφώνημα στον αδελφό
«Κάποιος μου έκανε κάτι πολύ κακό!» ούρλιαζε, ανάμεσα σε αναφιλητά, καθώς τηλεφωνούσε στον αδελφό της – το πρώτο άτομο στο οποίο απευθύνθηκε τηλεφωνικά μετά την καταγγελλόμενη επίθεση, περίπου μια ώρα μετά το περιστατικό.

«Είναι μια υπέροχη γυναίκα, που δουλεύει σκληρά», δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο μεγάλος της αδελφός ο οποίος διατηρεί εστιατόριο στο Χάρλε. Πάει καλύτερα από τότε που μπόρεσε να έρθει σε επαφή με δικηγόρο», προσθέτει.
http://www.ethnos.gr

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

σαττι 1

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

Λίγο πριν την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2024, η ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να…

Αβέβαιο το μέλλον της Γάζας-Απέρριψε την πρόταση εκεχειρίας ο Νετανιάχου: Συνεχίζουμε την επιχείρηση στη Ράφα

Αβέβαιο το μέλλον της Γάζας-Απέρριψε την πρόταση εκεχειρίας ο Νετανιάχου: Συνεχίζουμε την επιχείρηση στη Ράφα

Δεν κάνει πίσω το Ισραήλ παρά το «ναι» σε εκεχειρία από τη Χαμάς.

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

aston villa olympiacos 19252

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού αποφάσισε να γιορτάσει το Πάσχα με έναν ιδιαίτερο τρόπο