Newsroom

Newsroom

Την ενοχή Στεφανάκη προτείνει η εισαγγελέας

Με την απόφαση του δικαστηρίου να αναμένεται αύριο Τρίτη ο εισαγγελέας σήμερα στην αγόρευση του χαρακτήρισε ««φονικό όπλο» το σώμα του Βαγγέλη Στεφανάκη το οποίο επέφερε τα μοιραία χτυπήματα στη σύντροφο του Φαίη Μπλάχα

59b674bd1dc5247d2f8b4875

«Ναι μεν δεν είχε όπλο ο κατηγορούμενος είχε όμως το σώμα του, ιδιαίτερα γυμνασμένο, που ήταν για τη παθούσα φονικό όπλο» είπε η εισαγγελική λειτουργός στην αγόρευση της ζητώντας από το δικαστήριο την καταδίκη του 29χρονου.

Ποιες ήταν οι δύο αδερφές

Η εισαγγελέας περιέγραψε την Φαίη, ως ένα άτομο που δεν είχε αυτοπεποίθηση ήταν εσωστρεφής, «δοτική στις σχέσεις της, ιδιαίτερα στις προσωπικές σχέσεις, φτάνοντας να είναι υποχωρητική με μόνο σκοπό να μη μείνει ποτέ μόνη της. Αναφερόμενη στην 32χρονη αδελφή της Μαριαλένα την περιέγραψε ως μια γυναίκα με έντονη προσωπικότητα.

Μιλώντας για τον Βαγγέλη Στεφανάκη τον περιέγραψε ως ένα νεαρό άνδρα που ζούσε πάνω από τις οικονομικές του δυνατότητες καθώς ήταν άνεργος και φρόντιζε την εξωτερική του εμφάνιση.

Τι έγινε το μοιραίο βράδυ

Η εισαγγελέας δεν πείστηκε από την εκδοχή του κατηγορούμενου για την εξέλιξη των γεγονότων τη μοιραία βραδιά.

«Πήγαν πιο πάνω με το αυτοκίνητο και άρχισαν να συζητούν. Ο κατηγορούμενος ζήτησε από την παθούσα να κατέβει εκείνη κατέβηκε και βγαίνοντας άρχισαν να συζητούν σε υψηλούς τόνους. Εκείνος να την κατηγορεί ότι ερωτοτροπεί με φίλους του και ότι ήταν αμφιβόλου ηθικής και εκείνη να του λέει ότι είχε σχέση με την αδελφή της και ότι συνευρέθηκα όχι μια αλλά πολλές φορές .Η κατηγορία σε βάρος της παθούσας ήταν άδικη και έτσι θεωρώντας θιγμένο τον εαυτό της σήκωσε το χέρι της να τον χτυπήσει.

Ο κατηγορούμενος ορμώντας εναντίον της παθούσας άρχισε να τη χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο πλήττοντας την στο πρόσωπο στο μέτωπο, με συνέπεια να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο έδαφος ακουμπώντας το αριστερό γόνατό της κάτω.

Ενώσω η παθούσα είναι πεσμένη μπροστά στο Στεφανάκη εκείνος ως επαγγελματίας αθλητής χρησιμοποίησε και ένα μέρος του σώματος που οι πολεμικές τέχνες του είχαν διδάξει. Τα πόδια του. Άρχισε να την χτυπά με λακτίσματα και αυτά άφησαν τα αποτυπώματα τους, φαίνονται από τις κακώσεις στο σώμα. Η παθούσα εντελώς ανυπεράσπιστη και στο έλεος του δέχτηκε την κλωτσιά του στο κεφάλι. Με το πέλμα του παπουτσιού τη χτύπησε στην επιφάνεια του προσώπου της και του μετώπου της…

Βγάζοντας μια κραυγή η παθούσα έπεσε κάτω και περιήλθε αμέσως σε κωματώδη κατάσταση.»

Η εισαγγελέας σχετικά με την προσπάθεια του Στεφανάκη να σώσει την Φαίη εξήγησε ότι οι κινήσεις του κατηγορουμένου «δεν εντάσσονται στις προσπάθειες που λέει ότι έκανε για να βοηθήσει τη παθούσα». Αναφερομένη στην αδερφή του θύματος είπε ότι στο άκουσμα της κατάστασης της αδερφή της ήταν ψύχραιμη και κανόνιζαν από κοινού ένα ψευτικο σενάριο .«Στην συνέχεια οι δυο κατηγορούμενοι έχοντας την αίσθηση ότι το όλο ζήτημα μπήκε σε ασφαλή βάση συγκάλυψης, στις 7 το πρωί, φεύγουν από το νοσοκομείο και αφήνουν μόνη της την Φαίη σε βαθύ κώμα» τόνισε και συμπλήρωσε πως τις επόμενες ώρες έκαναν ότι μπορούσαν για να θολώσουν τις έρευνες της αστυνομίας και να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια.

H εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί ένοχη και η αδελφή της 23χρονης, Μαριαλένα Μπλάχα, για τα αδικήματα της ψευδορκίας και της υπόθαλψης εγκληματία.

Διαβάστε επίσης :Η ιατροδικαστής «γκρέμισε» τους ισχυρισμούς Στεφανάκη για τον θάνατο της Φαίης Μπλάχα

                             Συγκλονίζει ο πατέρας της Φαίης σε τηλεοπτική συνέντευξη (βίντεο)

                            Ισόβια ο Στεφανάκης και 5 έτη η Μπλάχα