Newsroom

Newsroom

Την διαγραφή Μαλάτου ζητεί η ΕΠΟ

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε κατά της νομιμότητας της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ ο πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ, Ανδρέας Μαλάτος, ο οποίος θα ζητήσει προσωρινή διαταγή για να οριστεί νέα προσωρινή διοίκηση στην Ομοσπονδία.

58409eb91dc524a4798b4667

Η ΕΠΟ δεν έμεινε αδρανής σε αυτή την ενέργεια και ζήτησε από σωματείο «Ηράκλειο Αθλητική Ένωση», στο οποίο ο Μαλάτος είναι μέλος, να τον διαγράψει έως αύριο, καθώς αν δεν το πράξει τότε η ΕΠΟ θα διαγράψει το σωματείο.

Με αυτό τον τρόπο επιχειρείται το μπλοκάρισμα της προσφυγής, καθώς αν ο προσφεύγων πάψει να είναι μέλος του Αστέρα στερείται έννομου συμφέροντος.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή θα καταθέσει αγωγή κατά της εταιρείας «Eurostar» για το θέμα των οφειλών (ταξιδιωτικές υπηρεσίες), εξαιτίας του οποίου έχουν κατασχεθεί οι εταιρικοί λογαριασμοί της Ομοσπονδίας, ενώ ενημέρωσε ότι στην ΕΠΟ επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ για τη χορήγηση πιστοποιητικού στις διεθνείς διοργανώσεις στην ΠΑΕ Πανιώνιος.

Ένεκα τούτου η UEFA ζήτησε την αντικατάσταση όλων των μελών της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής. Ακόμη, η εταιρεία Deloitte θα αναλάβει να κάνει διαχειριστικό έλεγχο στην Ομοσπονδία, ενώ αποφασίστηκε η διεύρυνση των πινάκων διαιτησίας.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…