Newsroom

Newsroom

Θλίψη στην Πάτρα για τον θάνατο της 33χρονης νηπιαγωγού: Πέθανε από σπάνια ασθένεια – Είχε παιδί 18 μηνών

Συγκλονισμένη η Πάτρα για τον χαμό της 33χρονης νηπιαγωγού Μαριάννας Γκοτσοπούλου

Πάτρα

Θρήνος στην Πάτρα με τον ξαφνικό θάνατο της αναπληρώτριας νηπιαγωγού Μαριάννας Γκοτσοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Η Μ. Γκοτσοπούλου ήταν αξιολάτρευτη νηπιαγωγός, λάτρευε τα παιδιά και τους δίδασκε αγάπη και τρυφερότητα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

Το αναπάντεχο «φευγιό» της, σε ηλικία 33 μόλις ετών, συγκλονίζει από χθες την Πάτρα και την εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας και της Δυτικής Αχαΐας.

Διαγνώστηκε με μια σπάνιας μορφής ασθένεια πριν από λίγους μήνες. Πάλεψε όμως με σθένος, χωρίς να λυγίσει και έκανε όνειρα για το μέλλον.

Όπως αναφέρει το tempo24.news η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία και την περίοδο του Πάσχα αναγκάστηκε να νοσηλευθεί δίνοντας μέχρι την τελευταία στιγμή την πιο δύσκολη μάχη, η οποία τελικά δυστυχώς αποδείχθηκε άνιση.

Στο πλευρό της μέχρι το τέλος, στήριγμά της, ο λατρεμένος της σύζυγος Ανδρέας (σμηναγός ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας), με τον οποίο δημιούργησαν μια υπέροχη οικογένεια και απέκτησαν έναν γιο, ηλικίας 18 μηνών. Η Μαριάννα είχε στο πλευρό της την αγαπημένη της μητέρα και τα τρία αδέλφια της.

Για την απώλεια της Μαριάννας Γκοτσοπούλου ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής:

«Ο Σύλλογος Eκπαιδευτικών Π.Ε. Πάτρας με μεγάλη θλίψη αποχαιρέτα τη συναδέλφισσα αναπληρώτρια Νηπιαγωγό Μαριάννα Γκοτσοπούλου, κόρη του αείμνηστου συναδέλφου Παναγιώτη Γκοτσόπουλου, η οποία έφυγε από κοντά μας σε ηλικία μόλις 33 ετών χάνοντας τη γενναία μάχη που έδωσε με τη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπιζε, αφήνοντας πίσω ένα παιδί μόλις 18 μηνών.

Η Μαριάννα υπηρετούσε στο Νηπιαγωγείο των Βελιτσών. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον μονάκριβο γιο της Ιωάννη, τον σύζυγό της Ανδρέα, λοιπούς οικείους της και συναδέλφους που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί της».

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Γυναίκα έπεσε από γέφυρα του ΒΟΑΚ όταν σταμάτησε για φωτογραφία 

Aκρίτα: Το επικό σχόλιο για το επεισόδιο Αρβανίτη με Παπαχλιμίντζο – «Φαπ ηκούσθη στον αέρα»

Δημήτρης Σταρόβας: Άσχημη τροπή – Είχε επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής

Μαρία Καρυστιανού: «Έρχονται μηνύσεις έκπληξη κατά πολιτικών – Από τη σημαία πήραν άδεια για τη Βουλή;»

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…