Newsroom

Newsroom

Θλιβερό: Ο Βασίλης Τσιάρτας σε νέο ομοφοβικό παραλήρημα και δυστυχώς το facebook τον αποθεώνει

Η αλήθεια είναι ότι είχε καιρό να εμφανιστεί και να μοιραστεί μαζί μας τις "ανθρωπιστικές του ανησυχίες". Είχε καιρό επίσης να μας υπενθυμίσει τι σημαίνει "κανονικότητα" γι' αυτόν. Ήρθε όμως το νομοσχέδιο που αφορά τις αναδοχές και τις υιοθεσίες παιδιών από ιδρύματα στο οποίο αφήνεται ανοικτή η πιθανότητα αναδοχής και σε ομόφυλα ζευγάρια... και ο Τσιάρτας "φούντωσε".

5aa507fc1dc5249c558b4569

Το ποτήρι της οργής του ξεχείλισε μετά τη συνέντευξη του Γρηγόρη Βαλλιανάτου στον real fm ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι “η σεξουαλικότητα, η ταυτότητα, ο προσανατολισμός διαμορφώνονται υποχρεωτικά από ετερόφυλους γονείς στα ετερόφυλα παιδιά; Δηλαδή, τα παιδιά των ετερόφυλων γονέων είναι ετερόφυλα; Απάντηση δεν χρειάζεται, το πλήθος λέει όχι”.

Έτσι προέκυψε η ακόλουθη ανάρτηση από τον Βασίλη Τσιάρτα. Και τι να πρωτοσχολιάσει κανείς;  Ότι οι ομοφυλόφιλοι κυριεύονται από ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες; Ότι οι ομοφυλόφιλοι θέλουν να δημιουργήσουν αρρωστημένα πρότυπα;

Διαβάστε την ανάρτηση και θα καταλάβετε:

“Άκου Βαλλιανάτο για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κανένα νομοσχέδιο δε θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας. Φυσικά και σεις οι διαφορετικοί έχετε τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι μας. Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ήθη, ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ. Το ότι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δε σημαίνει οτι θα τα αποδεχθούμε όλα. Θέλετε να αλλοιώσετε την Ελλάδα αλλά δε θα τα καταφέρετε όσο θα προκαλείτε και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένα πρότυπα. Φυσικά και τα παιδιά πρέπει όλα να έχουν στέγη, στοργή και αγάπη αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια που όλοι γνωρίζουμε. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Δεν είναι ούτε Ολλανδία ούτε Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα που τα αποδέχεται αυτά”.

Δείτε και την πρωτότυπη ανάρτηση του πρώην ποδοσφαιριστή:

Τι είπε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος

Στο σχέδιο νόμου που κατατέθηκε στη Βουλή με τίτλο “Μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και υιοθεσίας” στο οποίο αφήνεται ανοικτή η πιθανότητα αναδοχής και σε ομόφυλα ζευγάρια αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.

“Οι υιοθεσίες και οι αναδοχές γίνονται ευκολότερες. Υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά τα οποία μένουν σε ιδρύματα ενώ πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να είναι μαζί τους. Η σεξουαλικότητα, η ταυτότητα, ο προσανατολισμός διαμορφώνονται υποχρεωτικά από ετερόφυλους γονείς στα ετερόφυλα παιδιά; Δηλαδή, τα παιδιά των ετερόφυλων γονέων είναι ετερόφυλα; Απάντηση δεν χρειάζεται, το πλήθος λέει όχι” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βαλλιανάτος και πρόσθεσε:

“Εάν ένα ζευγάρι ομόφυλο έχει ένα παιδί η επιστήμη, η έρευνα, η λογική λέει ότι θα γίνει ομοφυλόφιλο; Η απάντηση του κόσμου και της επιστήμης είναι όχι. Ένα ζευγάρι που είναι και πρότυπο για όλο τον κόσμο- είτε έτσι, είτε αλλιώς- θα πρέπει για εμένα να μπει η βάσανος της καταλληλότητας προκειμένου ένα παιδί να ζήσει πολύ καλύτερα, ενδεχομένως και πολύ καλά, να μεγαλώσει, να είναι υγιές και να αποφασίσει ή να εκφράσει αυτό που έχει μέσα του. Αυτή είναι η αντίληψη του κόσμου που έρχεται”.

“Νομίζω ότι ο θεσμός της υιοθεσίας και από ομόφυλα ζευγάρια είναι ένας θεσμός ο οποίος έρχεται, στην ΕΕ είναι κυρίαρχος και χαίρομαι που η συζήτηση έχει ανοίξει… Πρέπει κανείς να είναι πολύ σκληρός και απάνθρωπος για να σκεφτεί ότι είναι καλύτερα ένα παιδί που θέλει να φύγει και ένα ζευγάρι που θέλει να το πάρει, και είναι κατάλληλο, να μην μπορεί. Χαίρομαι για αυτή την πρωτοβουλία”. 

Διαβάστε επίσης:

Kρίμα Βασίλη Τσιάρτα

«Παίζουν μπάλα» Ιερώνυμος και Τσιάρτας

Μήνυση κατά του Βασίλη Τσιάρτα κατέθεσε το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών

Το σχόλιο Βαξεβάνη για το παραλήρημα Τσιάρτα

Βόλος: Πατέρας κατηγορείται ότι χτύπησε τον γιο του με κατσαρόλα και τον λήστεψε

Πάτρα

Βόλος: Πατέρας κατηγορείται ότι χτύπησε τον γιο του με κατσαρόλα και τον λήστεψε

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως για όλα ευθύνεται η νύφη του που διεκδικεί περιουσία και επηρεάζει…