Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η σορός της 41χρονης εγκύου

Εντοπίστηκε η σορός της 41χρονης εγκύου, που αγνοούνταν από τη Χαλκιδική, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ΕΛΑΣ προχώρησε στην προσαγωγή δύο ατόμων, μεταξύ των οποίων και ο σύντροφός της.

ASTYNOMIA1

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην εξαφάνιση της εγκύου από την Καλαμαριά, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες  του ΑΝΤ1 στην Θεσσαλονίκη, καθώς φέρεται να ομολόγησε ο φίλος της συντρόφου της εγκύου ότι  την σκότωσε και την μετέφερε με το αυτοκίνητο φίλου του εκτός Θεσσαλονίκης, όπου και την πέταξε. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές .

Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφος της προσπάθησε να διώξει τις όποιες υποψίες από πάνω του ισχυριζόμενος πως η 41χρονη του είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί. Μάλιστα ο ίδιος ισχυριζόταν πως συνέδραμε στις έρευνες των Αρχών και τόνιζε σε κάθε ευκαιρία πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το Thesstoday η 41χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε ένα μπαούλο στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής.  Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται και άλλο ένα άτομο, ενώ κλιμάκιο της Σήμανσης ελέγχει εξονυχιστικά το αυτοκίνητο  με το οποίο φέρονται οι δύο άνδρες να μετέφεραν το πτώμα.

Missing Alert - Εγκυος - Καλαμαριά

Η 41χρονη γυναίκα είχε μια 13χρονη κόρη και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Έχει καταδικαστεί για ξυλοδαρμό της αδερφής του

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο 41χρονος σύντροφος της είχε ποινικό μητρώο, καθώς είχε καταδικαστεί πέντε φορές για τον ξυλοδαρμό της αδελφής του.

Όπως είπε η αδελφή του 41χρονου, μιλώντας στον Alpha, την είχε ξυλοκοπήσει άγρια, επειδή είχε αρνηθεί να του δώσει χρήματα και εκ τότε  αντιμετωπίζει κενά μνήμης και μετατραυματικό σοκ.

Να σημειωθεί ότι ο σύντροφος της Γεωργίας είχε προγραμματίσει να μεταβεί στην Αθήνα για να μιλήσει σε εκπομπή, αλλά όπως έγινε γνωστό του το απαγόρευσαν οι Αρχές.

Θήβα: Σοκάρουν οι γονείς του μωρού που βρέθηκε νεκρό – «Δεν έπαιρνε ανάσα και του κάναμε μαλάξεις» (video)

profile player 960x540 2

Θήβα: Σοκάρουν οι γονείς του μωρού που βρέθηκε νεκρό – «Δεν έπαιρνε ανάσα και του κάναμε μαλάξεις» (video)

«Το έβαλα εκεί και άρχισα να προσπαθώ να του δώσω οξυγόνο», ανέφερε ο πατέρας του…

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής