Newsroom

Newsroom

Θεσσαλονίκη: Παρουσιάστηκε στην αστυνομία ο τράπερ που κατηγορείται για άγριο ξυλοδαρμό 22χρονου

«Ο εντολέας μου παρουσιάστηκε ενώπιον των αρχών και μάλιστα δύο φορές μέσα στη μέρα, αν και δεν έχει εκδοθεί σχετικό ένταλμα σύλληψης» είπε ο δικηγόρος του

astynomia 1 1

Στο τμήμα ασφαλείας παρουσιάστηκε με τον δικηγόρο του ο 25χρονος τράπερ που φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια 22χρονο στη Θεσσαλονίκη.

«Ο εντολέας μου παρουσιάστηκε ενώπιον των αρχών και μάλιστα δύο φορές μέσα στη μέρα, αν και δεν έχει εκδοθεί σχετικό ένταλμα σύλληψης» είπε στο ThessToday ο συνήγορος του Θοδωρής Καραγιάννης. «Πώς διέρρευσαν πληροφορίες από την αστυνομία για το περιστατικό την ώρα που δεν έχει λάβει κάποια κλήτευση ο ίδιος» πρόσθεσε.

Κατά πληροφορίες η δικογραφία που σχηματίζεται αφορά την κατηγορία της «βαριάς σωματικής βλάβης» και αναμένεται να διαβιβαστεί στις δικαστικές αρχές μέσα στο προσεχές διάστημα, αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα. Όπως αναφέρει το νεαρό θύμα στη καταγγελία του όλα έγιναν τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου στη διασταύρωση των οδών Συγγρού με Εγνατία όταν την ώρα που περπατούσε μαζί με φίλους του αναγνώρισε τον φερόμενο δράστη.  Αμέσως τον προσέγγισε, με τον 25χρονο να του επιτίθεται με χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ -βάσει της καταγγελίας- το θύμα δέχθηκε κλωτσιές στο σώμα και από άλλο άτομο.

Κατά πληροφορίες το θύμα μετέβη στο νοσοκομείο την επομένη του περιστατικού καθώς ένιωθε έντονες ενοχλήσεις στο κεφάλι. Υποβλήθηκε σε χειρουργείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ.

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

AP24123016129693

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

Εκατοντάδες συλλήψεις στη Νέα Υόρκη -Η αστυνομία διέλυσε καταυλισμό διαδηλωτών στο πανεπιστήμιο του Τέξας

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV