Θεσσαλονίκη: «Πάω να την καθαρίσω» – Τα τελευταία λόγια του αστυνομικού πριν τη γυναικοκτονία

Νέες αποκαλύψεις σοκάρουν για την γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη.

thessaloniki dolofonia autoktonia

Χωρίς τέλος, είναι οι αποκαλύψεις για τις λεπτομέρειες της εν ψυχρώ δολοφονία της 42χρονης γυναίκας από τον 38χρονο αστυνομικό – πρώην σύζυγό της, που σημειώθηκε στην Καλαμαριά. Ανατριχιαστικό είναι το γεγονός πως ο αστυνομικός είχε πει στους δικούς του ότι θα τη σκοτώσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, o 38χρονος αστυνομικός φαίνεται πως για αρκετό καιρό δήλωνε σε κοντινά του πρόσωπα πως πρόκειται να τη σκοτώσει, αλλά εκείνοι θεωρούσαν πως τα έλεγε πάνω στα νεύρα του και δεν θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Το πιο ανατριχιαστικό είναι το γεγονός πως όταν πήρε την καραμπίνα, είπε στους γονείς του «πάω να τη καθαρίσω». Εκείνοι πίστευαν πως είπε «πάω να τη συντηρήσω», εννοώντας την καραμπίνα.

Ο 38χρονος εν ενεργεία αστυνομικός σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την εν διαστάσει 42χρονη σύζυγό του, και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο αυτοκτόνησε. Τα δύο παιδιά είχαν ξεκινήσει για το σχολείο τους τη στιγμή που ο πατέρας τους μπήκε με κυνηγετικό όπλο στο σπίτι της πρώην συζύγου του και την πυροβόλησε, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Προσωρινά στους γονείς της 42χρονης η κηδεμονία των δύο αγοριών

Με προφορική εντολή Εισαγγελέα, την κηδεμονία των δύο αγοριών ανέλαβαν προσωρινά οι γονείς του θύματος, ωστόσο, στη συνέχεια, έπειτα από εκθέσεις κοινωνιολόγων, το Δικαστήριο θα αποφανθεί ποιος θα πάρει την επιμέλειά τους.

Στο άκουσμα της τραγικής αυτής είδησης, έσπευσαν από την πρώτη στιγμή παιδοψυχολόγοι στο σχολείο των δύο αγοριών της ΕΛ.ΑΣ. για να σταθούν στο πλευρό των παιδιών.

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

kallianos4

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

Νέα ανάρτηση από τον Γιάννη Καλλιάνο για τον θάνατο του πατέρα του.