Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε η οροφή νοσοκομείου και τραυμάτισε γιατρό!

Ένα ακόμη απίστευτο κι όμως αληθινό περιστατικό στην Ελλάδα 2.0

Screenshot 2023 11 04 221724

Ένας γιατρός τραυματίστηκε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη, όταν τμήμα της οροφής του κτιρίου κατέρρευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (4/11), σε αίθουσα του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα από την κατάρρευση ενός τμήματος της οροφής να τραυματιστεί ένας γιατρός.

Ο άτυχος γιατρός μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» Θεσσαλονίκης που εφημέρευε, διότι ο «Άγιος Δημήτριος» δεν διαθέτει ορθοπαιδική κλινική.

Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε τμήμα οροφής στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος | Ethnos

Να σημειωθεί, ότι από το συμβάν δεν τραυματίστηκε κάποιος άλλος, ενώ η Διοίκηση του νοσοκομείου εξετάζει τα αίτια της πτώσης του συγκεκριμένου τμήματος από την οροφή.

«Στις 25/9 είχαν ξεκινήσει κάποιες εργασίες για μία κεραμοσκεπή και την αντικατάσταση ψευδοροφής στον 2 όροφο, όπου καθόντουσαν οι γιατροί. Αυτές οι εργασίες τελείωσαν στις 30/9 και σήμερα, Σάββατο (4/11) μέρος του σκελετού της ψευδοροφής υποχώρησε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει ένας γιατρός ελαφρά. Άμεσα δόθηκε εντολή από την Διοίκηση του Νοσοκομείου να ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες προς τον ανάδοχο, ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος για το συγκεκριμένο έργο. Φέρεται ότι πρόκειται για μη σωστή κατασκευή, ενώ ήδη έχει γίνει αναγγελία στην Επιθεώρηση εργασίας για το ατύχημα» σημείωσε στο GRTimes.gr o διοικητής της 3ης ΥΠΕ, Παναγιώτης Μπογιατζίδης.

Πληροφορίες από grtimes.gr

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «This is the end» – Η ανάρτηση που δείχνει το τέλος του “Άλλου Ανθρώπου”

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «This is the end» – Η ανάρτηση που δείχνει το τέλος του “Άλλου Ανθρώπου”

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ανάρτησε μια φωτογραφία που δείχνει…

Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα: Μητέρα αγόρασε κιμά και βρήκε μέσα σκάγια – Τα εντόπισε ο γιος της (εικόνα)

Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα: Μητέρα αγόρασε κιμά και βρήκε μέσα σκάγια – Τα εντόπισε ο γιος της (εικόνα)

Οι ιδιοκτήτες ι υποστήριξαν ότι επειδή το μοσχάρι ήταν ελευθέρας βοσκής πιθανότατα δέχθηκε σκάγια