Θεσσαλονίκη: Δεκάδες επιβάτες καταγγέλλουν ότι αφέθηκαν εκτεθειμένοι στη χιονοθύελλα επειδή τα διόδια δεν… άνοιγαν

Δεκάδες επιβάτες ΚΤΕΛ καταγγέλλουν ότι περίμεναν για πάνω από μια ώρα απροστάτευτοι από τα ακραία καιρικά φαινόμενα επειδή δεν τους άνοιξαν

lewforeio

Αποκλεισμένοι έξω στη χιονοθύελλα καταγγέλλουν,  σύμφωνα με το Thesstoday  ότι αφέθηκαν δεκάδες επιβάτες από τους εργαζόμενους στα διόδια του Μαλακασίου, οι οποίοι αποβιβάστηκαν από το λεωφορείο λόγω εκδήλωσης φωτιάς στην τουρμπίνα του οχήματος και περίμεναν για πάνω από μια ώρα απροστάτευτοι από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ειδικότερα, η αναστάτωση ξεκίνησε στις 18.30, όταν στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ με τους 40 επιβάτες που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Ιωάννινα εμφανίστηκαν καπνοί από την τουρμπίνα. Το όχημα ήταν εν κινήσει επί της Εγνατίας Οδού, κοντά στο ύψος των διοδίων των Μαλακασίων, στην Καλαμπάκα. Μέσα σε λίγα λεπτά ξέσπασε φωτιά και ο οδηγός άμεσα ακινητοποίησε το λεωφορείο και με τη χρήση πυροσβεστήρα πρόλαβε την επέκτασή της.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, οι δεκάδες επιβάτες που βρέθηκαν εκτεθειμένοι στα ακραία καιρικά φαινόμενα καταγγέλλουν ότι όταν ζήτησαν καταφύγιο από τα γραφεία των διοδίων, οι εργαζόμενοι τους αρνήθηκαν, λέγοντας τους ότι απαγορεύεται εξαιτίας της πολιτικής της εταιρείας. Σημειώνεται ότι λίγο μετά τις 8 το δρομολόγιο συνεχίστηκε κανονικά.

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…