«Θερμό» επεισόδιο με Οικονόμου: «Είσαι ασύδοτη, γραφική και γελοία»

Επεισόδιο με απίστευτους χαρακτηρισμούς, εξελίχθηκε ανάμεσα στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου, στην εκπομπή «Καλημέρα», στον ΣΚΑΪ. 

4274631

Ολα όταν η  κυρία Μεγαλοοικονόμου, επιτέθηκε στον  πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, τονίζοντας ότι έχει ηχογραφημένη συνομιλία, στην οποία -όπως λέει- της ζητούσε να παραιτηθεί της έδρας της, έναντι του γιου του Μάριου Γεωργιάδη. 

«Θα πάω στον Εισαγγελέα. […] Είπα να μην τρίβεται ο κ. Λεβέντης στη γκλίτσα του τσοπάνη. […] Εγώ θα παραιτηθώ αλλά τον Λεβέντη θα τον ξεμπροστιάσω. […] Να βγει τώρα (σ.σ. στον αέρα) σε ντιμπέιτ. […]Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τον προδώσω» είπε μεταξύ άλλων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, που καθόταν δίπλα της, κι έχοντας σαν συμπαραστάτη τον Δ. Καμμένο, της ζήτησε να μη χτυπά το τραπέζι, ενώ όταν εκείνη αντέδρασε , λέγοντάς του «έχεις κάνει τον γύρο των κομμάτων», της είπε «είσαι ασύδοτη, γραφική και γελοία». 

«Σιγά τον πολυέλαιο ρε Οικονόμου. Με το επικρατείας ήρθες, θα μιλήσω όσο θέλω» συνέχισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επιτιθέμενη και στον συντονιστή της εκπομπής Γιώργο Αυτιά, με τον κ. Οικονόμου να της λέει «άντε από δω, ξεφτιλίστηκες». 

«Εσύ είσαι γελοίος» προσέθεσε η κυρία Μεγαλοοικονόμου, και σηκώθηκε από τη θέση της, απειλώντας να φύγει από την εκπομπή. 

 

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

ypes3

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει το πραγματικό πρόσωπο της "αριστείας"…

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…