Newsroom

Newsroom

Θερινός Κινηματογράφος "Σινέ Πετρούπολις" – Πρόγραμμα 2018

Το καλοκαίρι έφτασε και για μια ακόμη χρονιά σας προσκαλούμε να απολαύσουμε μαγευτικές βραδιές αφιερωμένες στην Έβδομη Τέχνη.

5aec6f571dc52419268b45e0

Για 29η συνεχόμενη χρονιά έχουμε επιλέξει ταινίες και ντοκιμαντέρ από το συνολικό φάσμα του Παγκόσμιου Κινηματογράφου, επιδιώκοντας να καλύψουμε τις προτιμήσεις όλων των ηλικιών. Το πρόγραμμα του ‘’Σινέ Πετρούπολις’’ καθώς και αναλυτικές πληροφορίες με τρέιλερ για την κάθε ταινία , μπορείτε να δείτε εδώ

Ο Θερινός Κινηματογράφος θα καλωσορίσει την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 επιλογές από το 40ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας (σε συνέχεια του χειμερινού αφιερώματος) και ένα 6ήμερο αφιέρωμα στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Τις προβολές για μια ακόμη χρονιά θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι δημιουργοί και οι συντελεστές των ταινιών.

Σας περιμένουμε όλες και όλους να αποδράσουμε από τη δύσκολη καθημερινότητα στο θερινό σινεμά της πόλης μας, να βρεθούμε και να ανταλλάξουμε σκέψεις και προβληματισμούς για τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, στη πόλη μας, στη χώρα μας και στις γείτονες χώρες. Να γίνουμε όλοι μια παρέα και να μεγαλώσουμε κι αυτή της Κινηματογραφικής Λέσχης, να ενημερωθείτε για τις δράσεις μας τον ερχόμενο χειμώνα Κινηματοθέατρο “Πετρούπολις”.

Κινηματογραφική Λέσχη Πετρούπολης

Θερινός Κινηματογράφος “Σινέ Πετρούπολις”

25ης Μαρτίου 168, Πετρούπολη 

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής