Θέλει ο Άδωνις να κρυφτεί αλλά βασιλοφροσύνη του… δεν τον αφήνει

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, για να ικανοποιήσει το βασιλικό....ακροατήριο και με το βλέμμα στις επικείμενες εκλογές, σχεδόν ζητώντας συγγνώμη εξηγεί για δεν παραβρέθηκε στην κηδεία, του Κωνσταντίνου Γκλίξμπουργκ

adonis georgiadis etba bipe kozani

Σε ανάρτησή του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, εξηγεί γιατί δεν παρευρέθηκε στην Μητρόπολη στην Εξόδιο Ακολουθία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.  Ο  υπουργός Ανάπτυξης με σαφή στόχο να ικανοποιήσει το βασιλικό….ακροατήριο, ανέφερε προκλητικά ότι  η κυβέρνηση «δεν ακολούθησε το Πρωτόκολλο», για να μην επιτρέψει «σε κάποιους από την Αριστερά να διχάσουν τον λαό», λες και  εξακολουθεί να ισχύει η Βασιλεία στην Ελλάδα και δεν έχουμε προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Μάλιστα ο Άδωνης Γεωργιάδης  σχεδόν ζητώντας συγγνώμη  εξήγησε αναλυτικά γιατί  δεν παραβρέθηκε στην κηδεία, αλλά όπως ανέφερε την παρουσία του κάλυψε επιτυχώς η  σύζυγος του Ευγενία Μανωλίδου και ο  Διευθυντής του γραφείου του,  Ιωάννης Θεοδωράτος.

 

Όπως εξηγεί ο υπουργός Ανάπτυξης, δεν μπορούσε να ακυρώσει το προγραμματισμένο ταξίδι του στο Κουβέιτ, ένα ταξίδι που είχε ακυρωθεί ξανά στο παρελθόν για διαφορετικούς λόγους, λέγοντας μάλιστα ότι  « το ανθρώπινο του χρέος με καλούσε στην Μητρόπολη». Σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης να ταφεί ο τέως βασιλιάς ως ιδιώτης και όχι ως αρχηγός κράτους, ο Άδωνης έριξε την σπόντα του λέγοντας:

«Η Κυβέρνηση πήρε μία δύσκολη απόφαση να μην ακολουθήσει το Πρωτόκολλο και να προτάξει τον ιδιωτικό χαρακτήρα της τελετής, έτσι ώστε να μην δώσει την ευκαιρία σε κάποιους από την Αριστερά, σε μία προεκλογική χρονιά, να διχάσουν τους Έλληνες για πολιτικά οφέλη. Κάθε απόφαση κρίνεται στην στιγμή της και βάσει των δεδομένων της και οφείλω να πω ότι, αν και με στενοχωρεί, αντιλαμβάνομαι την σκοπιμότητα της. Η πορεία της Χώρας μας προς το μέλλον δεν πρέπει να ανακοπεί και όποιος προτάσσει το καλό του τόπου το αναγνωρίζει»,

Και ακόμα σχολίασε: «Διαβάστε τις ειρωνείες για το κόσμο που ευλαβικά περίμενε επί τόσες ώρες στην ουρά (λες και θα έπρεπε να πάρουν άδεια από την Αριστερά για το πού θα πηγαίνουν και θα καταλάβετε). Εδώ έφθασαν να ειρωνευτούν έως και την Εκκλησία που έψαλε το «Κωνσταντίνου, Βασιλέως ημών γενομένου», δηλαδή ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Πιστεύετε ότι δεν θα αξιοποιούσαν την ιερά αυτή στιγμή για να διχάσουν;».

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ