Θανάσης Καρτερός για το δάνειο Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ: Διαρροές κολακείας τον εκθέτουν

«Θεέ μου, φύλαγέ με από τους φίλους μου». Αυτός είναι ο τίτλος του άρθρου που υπογράφει (29.12.2023) ο Θανάσης Καρτερός στην Αυγή και στο οποίο σχολιάζει την αποκάλυψη πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα δανείσει τον ΣΥΡΙΖΑ εξαψήφιο ποσό για να πληρωθούν μισθοί και άλλες υποχρεώσεις.

syriza 2

Ο αρθρογράφος της «Αυγής» Θανάσης Καρτερός με άρθρο του στην Αυγή, ήταν ιδιαίτερα καυστικός για την κίνηση Κασσελάκη, να χορηγήσει προσωπικό δάνειο προς το κόμμα προκειμένου να πληρωθούν οι μισθοί του Δεκεμβρίου.

Ο Θανάσης Καρτερός κάνει αναφορά σε άτομα από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη, που «αποφάσισαν χρονιάρες μέρες να δώσουν μια ωραία πάσα στην κυβέρνηση και στα παπαγαλάκια της».

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης προτίθεται να δανείσει τον ΣΥΡΙΖΑ εξαψήφιο ποσό (για 250.000 ευρώ κάνουν λόγο πληροφορίες) ώστε να μπορέσουν να πληρωθούν τα δώρα και οι μισθοί των εργαζομένων.

Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, κατηγορεί το περιβάλλον Κασσελάκη πως πλέον έχει πιεί το αμίλητο νερό και παρακολουθεί το «πάρτι» που, όπως λέει, έχει στηθεί.

«Μια ταμειακή διευκόλυνση από τον πρόεδρο και μια σειρά βουλευτές – αυτό περιέργως δεν λέγεται – έγινε βούκινο και χτίστηκαν μύθοι πάνω της. Ήθελαν κάποιοι να δείξουν πόσο καλός είναι ο Κασσελάκης; Ήθελαν να συκοφαντήσουν το «προηγούμενο καθεστώς» και κάποιους ανεπιθύμητους;», γράφει ο Θανάσης Κρατερός.

«Θεέ μου, φύλαγε με από τους φίλους μου γιατί από τους εχθρούς μου φυλάγομαι από μόνος μου. Αυτή την προσευχή θα πρέπει να λέει κάθε μέρα ο Στέφανος Κασσελάκης», σημειώνει.

Όλο το άρθρο του Θανάση Καρτερού

Μερικές φορές σκέφτεσαι τι μυαλό κουβαλούν ορισμένοι. Που αποφάσισαν χρονιάρες μέρες να δώσουν μια ωραία πάσα στην κυβέρνηση και στα παπαγαλάκια της. Μια διαρροή από «το περιβάλλον του προέδρου» του κόμματος – αυτό επαναλαμβάνουν οι διακινητές της – ότι ο Κασσελάκης συνέδραμε το κόμμα του οποίου ηγείται να πληρώσει τα δώρα στους εργαζόμενους. Έτσι που να βρεθεί πάλι στα καλά καθούμενα υπό κατηγορία η Κουμουνδούρου. Και να παρακολουθούν αμήχανοι οι αποδώ το εορταστικό πάρτι των αποκεί. Ενώ το «περιβάλλον» έχει καταπιεί το αμίλητο νερό. Μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Η αλήθεια είναι βέβαια γνωστή, αλλά ποιος διακινητής μύθων σε διατεταγμένη υπηρεσία θα της επιτρέψει να χαλάσει μια ωραία αντι-ΣΥΡΙΖΑ ιστορία; Και η αλήθεια είναι ότι κανένα κόμμα δεν έχει τα οικονομικά τακτοποιημένα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Κουμουνδούρου μετά από 16 χρόνια προεδρίας Τσίπρα δεν χρωστάει ούτε ευρώ, ενώ οι τροφείς των παπαγάλων χρωστούν σχεδόν μισό δισεκατομμύριο. Το δάχτυλό της στο μέλι η κυβέρνηση Τσίπρα δεν το έβαλε – αλλιώς θα το είχαν κόψει μαζί με το κεφάλι του. Οι λογαριασμοί είναι καθαροί και ποτέ δεν έχει προκύψει κάποιου είδους ζήτημα με το ταμείο ή τις οικονομικές δοσοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πάσα, όμως, δόθηκε και δεν έμεινε αναξιοποίητη. Κακοδιαχείριση στον ΣΥΡΙΖΑ. Υπό χρεοκοπία ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπόλογοι οι πρώην γραμματείας Τζανακόπουλος και Σκουρλέτης. Μια ταμειακή διευκόλυνση από τον πρόεδρο και μια σειρά βουλευτές – αυτό περιέργως δεν λέγεται – έγινε βούκινο και χτίστηκαν μύθοι πάνω της. Ήθελαν κάποιοι να δείξουν πόσο καλός είναι ο Κασσελάκης; Ήθελαν να συκοφαντήσουν το «προηγούμενο καθεστώς» και κάποιους ανεπιθύμητους; Ήθελαν απλώς να βγάλουν τα απωθημένα τους; Σε κάθε περίπτωση υποτίμησαν τη ζημιά που κάνουν στον πρόεδρο τον οποίο κολακεύει, υποτίθεται, η διαρροή τους. Και φυσικά τη ζημιά που κάνουν στο κόμμα.

Θεέ μου, φύλαγε με από τους φίλους μου γιατί από τους εχθρούς μου φυλάγομαι από μόνος μου. Αυτή την προσευχή θα πρέπει να λέει κάθε μέρα ο Στέφανος Κασσελάκης. Γιατί διαρροές κολακείας και μεγαλυνάρια εκθέτουν πρωτίστως τους παραγωγούς τους αλλά εκθέτουν και τον ίδιο τελικά. Σε κάθε περίπτωση μόνο καλό δεν του κάνουν…

Λιόλιου: Αδειάζει τον Ψινάκη με ανάρτησή της – «Λυπάμαι και επιφυλάσσομαι για την συμπεριφορά του»

InCollage 20240429 084149256

Λιόλιου: Αδειάζει τον Ψινάκη με ανάρτησή της – «Λυπάμαι και επιφυλάσσομαι για την συμπεριφορά του»

«Πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς…

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Βία

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 40χρονη γυναίκα, δίπλα στον 42χρονο σύντροφό της, για τρία ολόκληρα…

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…