Newsroom

Newsroom

Θα σοβαρευτεί ποτέ ο Πρωθυπουργός; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε live ότι ο κορονοϊός δεν είναι τίποτα (video)

Για ακόμα μια φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχωρά σε ένα ρεσιτάλ ανευθυνότητας και κυνισμού - Δείτε τι δήλωσε σε live μετάδοση 

mitsotakis

Την ίδια στιγμή που δεκάδες οικογένειες βλέπουν καθημερινά αγαπημένα τους πρόσωπα να χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας της πανδημίας αλλά και της κατάρρευσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε για ακόμα μια φορά ανέμελος για να δηλώσει πως  «Δεν είναι τίποτα στην πραγματικότητα ο κορωνοϊός».

Το ρεσιταλ κυνισμού και κοινωνικής αναλγησίας όπως προέκυψε μέσα από το σχόλιο του Πρωθυπουργού, καταγράφηκε κατά τη συνάντηση που είχε μέσω τηλεδιάσκεψης με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και επίτροπο Εμπορίου Βάλντις Ντομπρόβσκις, ο οποίος ενώ βρίσκεται στη χώρα μας διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Το κυνικό σχόλιο του Μητσοτάκη προέκυψε όταν ο Ντομπρόβσκις σχολίασε ότι τον βλέπει να είναι σε καλή φόρμα, λέγοντάς του στη συνέχεια ότι και ο ίδιος έχει νοσήσει. 

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν είναι τίποτα στην πραγματικότητα ο κορωνοϊός»

Σε αυτό το σημείο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να σχολιάσει πως  «δεν είναι τίποτα στην πραγματικότητα ο κορωνοϊός» και πως μάλιστα θα μπορούσε να πηγαίνει κάθε μέρα στο γραφείο του στο Μαξίμου.

Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι  ο Πρωθυπουργός θέλησε να καθησυχάσει τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής λέγοντας του ότι «δεν είναι τίποτα». Όμως την ίδια στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει Πρωθυπουργός της χώρας και επιλέγει για ακόμα μια φορά, να στείλει ένα εξαιρετικά λάθος μήνυμα προς τους πολίτες την ίδια στιγμή που μαίνεται για τα καλά η πανδημία. 

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αδυνατεί να αντιληφθεί την κρισιμότητα των κοινωνικών περιστάσεων και προχωράει σε ανεύθυνες δηλώσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε νέες και περίεργες ατραπούς την κοινωνία. 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…