Newsroom

Newsroom

Τεράστιο το οικονομικό και περιβαλλοντικό κόστος-33χρονος την κρατούσε παγιδευμένη και την εξέδιδε

Ο 33χρονος από το Μάιο έως τον Αύγουστο του 2020, με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας εξέδιδε τη νεαρή μέσω γραφείου ερωτικών ραντεβού.

dmg 4 6

Ένας 33χρονος άνδρα από την Αλβανία, συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με τα στοιχεία ο 33χρονος προσέγγισε την νεαρή κοπέλα γνωρίζοντας ότι έχει οικονομικά προβλήματα και αφού εμφανίστηκε ως ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού, της προσέφερε εργασία, ενώ στη συνέχεια τη προσκάλεσε στο σπίτι που έμενε στα Εξάρχεια, όπου δεν ηταν
ήταν η μόνιμη κατοικία του 33χρονου, όπως αποδείχτηκε από την έρευνα. Στη συνέχεια με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας, την «φυλάκισε» και την εξανάγκασε να εκδίδεται συστηματικά επί πληρωμή.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 33χρονος πήγαινε την 23χρονη σε τέσσερα ραντεβού την ημέρα. Ο «πελάτης» πλήρωνε 150 ευρώ για το κάθε ραντεβού. Σύμφωνα με την αρχική «συμφωνία», από τα 150 ευρώ τα 50 ευρώ θα τα έπαιρνε το γραφείο που έκλεινε τα ραντεβού, τα 20 ευρώ ο 33χρονος και τα 80 η 23χρονη. Σύμφωνα με το θύμα, ωστόσο, ο 33χρονος της πήρε όλα τα χρήματα που είχε αποκομίσει, με τον βία .

Τα ραντεβού με τους πελάτες (οι οποίοι τα έκλειναν μέσω της ιστοσελίδας του γραφείου) λάμβαναν χώρα σε σπίτια και ξενοδοχεία. Η 23χρονη δεν πήγαινε ποτέ μόνη της αλλά συνοδεία του 33χρονου.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 6.890 ευρώ, το αυτοκίνητο με το οποίο, τη μετέφερε στα ραντεβού και μικροποσότητα κάνναβης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή του σε παρόμοιες υποθέσεις.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…