Τεράστια έκπληξη από Μάνταλο στον μικρό Παναγιώτη για τα γενέθλια του

Το καλύτερο δώρο έκανε στον μικρό Παναγιώτη για τα γενέθλιά του ο Πέτρος Μάνταλος. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ επισκέφτηκε τον μικρό στο Νοσοκομείο Παίδων και του έκανε έκπληξη!

59dcdaaf1dc524dc398b459a

Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο μικρός Παναγιώτης νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Γιόρτασε τα 10 του χρόνια με μια σπουδαία έκπληξη από τον αγαπημένο του παίκτη.

Διαβάστε το αναλυτικά το «ευχαριστώ» των εργαζομένων στο τμήμα στήριξης παιδιών του «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Πέτρο Μάνταλο:

«Πριν λίγες μέρες μια ωραία έκπληξη περίμενε τον 10χρονο φίλο μας, τον Παναγιώτη, που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Είχε τα γενέθλιά του και η ομάδα του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που βρίσκεται καθημερινά στα Νοσοκομεία Παίδων απασχολώντας δημιουργικά τα παιδιά που νοσηλεύονται, του ετοίμασε ένα καταπληκτικό πάρτυ!

Ο χώρος γέμισε μπαλόνια και στολίδια! Η τούρτα ήταν διακοσμημένη με τους αγαπημένους του ήρωες από την ταινία Star Wars και ο Παναγιώτης ήταν πολύ χαρούμενος που γιόρταζε τα γενέθλιά του, έστω και μέσα στο νοσοκομείο.

Το καλύτερο όμως το κρατήσαμε για το τέλος! Ξέραμε ότι ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής είναι ο Πέτρος Μάνταλος της ΑΕΚ ο οποίος δέχτηκε με μεγάλη χαρά να έρθει στα γενέθλια του Παναγιώτη και να του κάνει έκπληξη! Ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημά μας και ήρθε να του πει «χρόνια πολλά»!

Η χαρά του Παναγιώτη ήταν απερίγραπτη και η αγκαλιά που έδωσε στον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή ήταν η πιο μεγάλη που είχε να δώσει! Μια αγκαλιά που έκρυβε πολλά συναισθήματα κι έδωσε δύναμη και θετική ενέργεια σε όλους. Η χαρά του μικρού μας φίλου ήταν απίστευτη ειδικά όταν έδωσαν την υπόσχεση να βρεθούν σύντομα και στο γήπεδο μαζί!

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” ευχαριστεί θερμά τον Πέτρο Μάνταλο για την επίσκεψη και για την διάθεση που είχε να προσφέρει τεράστια Χαμόγελα στον Παναγιώτη!».

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Μυτιλήνη: Οι γιατροί του νοσοκομείου ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ

viasmos 3

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Μυτιλήνη: Οι γιατροί του νοσοκομείου ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ

O 46χρονος θα οδηγηθεί τη Δευτέρα το πρωί στην Εισαγγελία του Ναυτοδικείου Πειραιά

ΛΑΡΚΟ: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις – Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά τους μέτρα

genikh syneleush larko 2

ΛΑΡΚΟ: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις – Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά τους μέτρα

Αποφασίστηκε η οργάνωση πλατιάς ενημέρωσης σε ολόκληρη την περιοχή της Λοκρίδας, ώστε να δυναμώσουν ακόμα…