Την παραπομπή Κατσίκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής προώθησαν 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας την άμεση παραπομπή του Κώστα Κατσίκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας για το πρόσφατο ομοφοβικό παραλήρημα εξομοίωσης της ομοφυλοφιλίας με την παιδοφιλία.

του Άγγελου Προβολισιάνου

Οι 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζουν στην επιστολή τους «άκρως προσβλητικές και ομοφοβικές» τις δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ από το βήμα της Βουλής, ξεκαθαρίζοντας πως παραπέμπουν σε ρητορική μίσους. Με δεδομένο πως δεν πρόκειται για το πρώτο μισαλλόδοξο κρούσμα από τον κ. Κατσίκη και απ’ ό,τι φαίνεται ούτε το τελευταίο, ζητούν από τον πρόεδρο της Βουλής την παραπομπή του βουλευτή των ΑΝΕΛ στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Διαβάστε σχετικά: «Τέρατα» για άλλη μια φορά από τον Κατσίκη στη Βουλή

Την επιστολή υπογράφουν οι Σία Αναγνωστοπούλου, Θοδωρής Δρίτσας, Παναγιώτα Δριτσέλη, Κατερίνα Ιγγλέζη, Αννέτα Καββαδία,

Χρήστος

Καραγιαννίδης,

Γιώργος

Κυρίτσης,

Σπύρος

Λάππας,

Χρήστος

Μαντάς,

Ανδρέας

Μιχαηλίδης,

Κώστας

Μορφίδης,

Γιώργος

Πάλλης,

Χριστόφορος

Παπαδόπουλος,

Νίκος

Παρασκευόπουλος,

Ελένη

Σταματάκη, Γιώργος

Ψυχογιός.

Η επιστολή:

Με αφορμή τις χθεσινές, απαράδεκτες, άκρως προσβλητικές, ομοφοβικές δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κ.Κατσίκη, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναδοχή και την υιοθεσία – δηλώσεις που παραπέμπουν ξεκάθαρα σε ρητορική μίσους – οι υπογράφοντες και υπογράφουσες βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ, ζητάμε – κατ’ εφαρμογή του άρθρου 2 του Κώδικα Δεοντολογίας, και με ανάλογη εφαρμογή των άρθρων του Κανονισμού – την παραπομπή του κ.Κατσίκη, στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Αυτά είναι τα βήματα για την ασφαλή επαναλειτουργία των σιδηροδρόμων – Τι αναφέρει επιστολή από την Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης ΟΣΕ

Αυτά είναι τα βήματα για την ασφαλή επαναλειτουργία των σιδηροδρόμων – Τι αναφέρει επιστολή από την Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης ΟΣΕ

9 προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα - Τι αναφέρει η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης…