Τέλος ο Στραματσόνι από τον Παναθηναϊκό

Παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού αποτελεί επίσημα ο Αντρέα Στραματσόνι.

58401fdf1dc524f8398b45e7

Έπειτα από συνάντηση που είχε ο ιταλός τεχνικός με τον Γιάννη Αλαφούζο, αποφασίστηκε το οριστικό “διαζύγιο” των δυο πλευρών, έπειτα από έναν χρόνο και περίπου 20 μέρες που κάθισε στον πάγκο των “πρασίνων”.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Αντρέα Στραματσόνι ήταν η χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ που θα σημάνει κατά πάσα πιθανότητα και τον αποκλεισμό του “τριφυλλιού” από το Κύπελλο Ελλάδος. 

Στον πάγκο των πρασίνων, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, θα καθίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, πράγμα που αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός της ημέρας. 

Η ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός

Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες του προπονητή και του Προέδρου που επεδίωξαν και κατάφεραν να δημιουργήσουν μια καλή ομάδα με φιλόδοξες προοπτικές, μια σειρά από αρνητικούς εξωγενείς παράγοντες, οδήγησαν σε καταστάσεις έξω από το δικό τους έλεγχο.

Έπειτα από μακρά συνομιλία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αντρέα Στραματσόνι, με απόφαση του Προέδρου, για την προστασία της ομάδας από επικίνδυνες εξελίξεις, που δεν συνδέονται άμεσα με το ποδόσφαιρο, ο Αντρέα Στραματσόνι παραιτήθηκε από προπονητής της πρώτης ομάδας.

Ο Πρόεδρος ζήτησε από τον Αντρέα Στραματσόνι να συνεχίσει να ενισχύει και να υποστηρίζει το σχέδιό του για τον Παναθηναϊκό.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…