Τελικά το Πρώτο Θέμα θεωρεί χαζούς τους αναγνώστες του...

και όντως (κάποιοι) είναι, fixed...

NewsRoom 03/06/2016 | 13:32

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Τη μία φορά δεν ήμασταν σίγουροι, μπορεί και να τους ξέφυγε. Όταν επαναλαμβάνεται όμως μέσα σε λίγες μόλις μέρες και, μάλιστα, εναντίον του ίδιου προσώπου, τότε καταλαβαίνεις πως δεν πρόκειται για λάθος. Είναι άλλος ο... στόχος τους.

Ο τίτλος λοιπόν δεν έχει καμία σχέση με το ρεπορτάζ μέσα. Η πλήρης διαστρέβλωση. Όπως με τα πριγκιπόπουλα και τις βασίλισσες. Το νέο κρούσμα έχει σχέση με μία δήλωση του Νίκου Φίλη. «Απίστευτη δήλωση Φίλη: ‘’Παρά φύσιν’’ η διδασκαλία των Αρχαίων» γράφει στον τίτλο του το Πρώτο Θέμα.

Ξέρετε ποια είναι η... απίστευτη δήλωση του υπουργού Παιδείας που δημοσιεύεται ολόκληρη μέσα στο ρεπορτάζ; «Προφανώς είναι παρά φύσιν αυτό που συμβαίνει σήμερα, τρεις ώρες Αρχαία και δυο Νέα Ελληνικά στην Α’ Γυμνασίου». Καμία σχέση δηλαδή με όσα ταΐζει η εφημερίδα τους αναγνώστες της. Μία σύγκριση έκανε ο άνθρωπος, δεν είπε για τα αρχαία ελληνικά μόνο.

Αλήθεια, τι θεωρεί η εφημερίδα; Είναι χαζοί όσοι τους διαβάζουν και δεν καταλαβαίνουν; Γι' αυτό και τους κοροϊδεύει έτσι κατάμουτρα; Το κείμενο βέβαια είδα πως είχε 3.400 shares. Οπότε, τουλάχιστον 3.400 αναγνώστες είναι όντως ηλίθιοι...

Πηγή: e-tetradio.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr