Newsroom

Newsroom

Το τελευταίο αντίο στον Ζακ Κωστόπουλο – Τραγική φιγούρα η μητέρα του

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα στο χωριό Κίρρα της Φωκίδας συγγενείς και φίλοι στον Ζακ Κωστόπουλο ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Παρασκευή.

5ba8ebc51dc5248a4c8b4580 1

Εκεί έζησε τα έζησε τα παιδικά του χρόνια ο Ζακ Κωστόπουλος από την ηλικία των 8 ετών όταν επέστρεψε από την Αμερική.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου η οποία κλαίγοντας με λυγμούς φώναζε: «Ζαχαρία πού πας; Μιλάω, δεν μ΄ακούς;».

Ο Ζακ Κωστόπουλος οδηγήθηκε με χειροκροτήματα στην τελευταία του κατοικία και πολλοί ήταν εκείνοι που αντί για χώμα πέταξαν χρυσόσκονη. Παράκληση της οικογένειας, ήταν να μην καλυφθεί η κηδεία από τα μέσα ενημέρωσης.

Νωρίτερα, ο πατέρας του Ζακ, Ευθύμιος Κωστόπουλος, τόνισε ότι πρόκειται για δολοφονία και η οικογένεια δε θα το αφήσει έτσι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας του Ζακ είπε ότι έμαθαν την τραγική είδηση του θανάτου του στην Αμερική, όπου μένουν τα τελευταία πέντε χρόνια. Πριν από έναν μήνα άλλωστε πέρασαν όλοι μαζί τις διακοπές τους στον τόπο καταγωγής τους, όπου και έγινε η κηδεία.

«Πρόκειται για δολοφονία και δε θα το αφήσουμε έτσι ως οικογένεια. Ήταν ένα ήσυχο παιδί, επικοινωνιακό, με χιούμορ. Ήταν αδικία που τον στηλίτευσαν έτσι μετά το περιστατικό», επεσήμανε ο πατέρας του.

Τόνισε ακόμη ότι ο Ζακ δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ότι βρέθηκαν λεφτά στο σπίτι του και ότι η οικογένειά του ήταν πάντα διατεθειμένη να τον βοηθήσει και δεν υπήρχε λόγος να αποφασίσει ληστεία.

Όσο για το τι έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κοσμηματοπωλείο της Κάνιγγος, ο πατέρας του 33χρονου είπε:

«Μπήκε μέσα στο κατάστημα άοπλος, χωρίς μάσκα και χωρίς γάντια. Ποιος ληστής μπαίνει για να ληστέψει έτσι; Ο κοσμηματοπώλης ήταν απέναντι σε ένα περίπτερο. Από ό,τι μου είπαν το παιδί μπήκε στο κατάστημα κι εγκλωβίστηκε εκεί, χωρίς να διατρέχει κανείς κίνδυνο. Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν το παιδί μου να είναι σε διπλανή καφετέρια, όταν ξέσπασε ένας καυγάς και έφυγε για να κρυφτεί. Εγκλωβίστηκε στο κοσμηματοπωλείο και ακούγοντας τον συναγερμό να χτυπά πανικοβλήθηκε. Στο βίντεο φαίνεται ο ιδιοκτήτης να πετά μια πέτρα στην τζαμαρία, δεν ξέρω για ποιο λόγο, και ο Ζακ προσπάθησε να φύγει. Εκεί τον πλακώσανε στις μπουνιές και στις κλωτσιές και το παιδί κατέληξε».

Διαβάστε επίσης: «Σοβαρότατες ελλείψεις» στη δικογραφία για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου – Λείπουν στοιχεία και μαρτυρίες

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

Λαμπρόγιαννη

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

«Πολλές φορές υπάρχει μια βουβή βία, η οποία ενίοτε είναι χειρότερη από αυτήν που εκφράζεται»,…

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

ap johnson

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

Η εταιρεία αποδέχεται να πληρώσει κάπου 6,475 δισεκατομμύρια δολάρια σε διάστημα 25 ετών για να…

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

AP24123016129693

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

Εκατοντάδες συλλήψεις στη Νέα Υόρκη -Η αστυνομία διέλυσε καταυλισμό διαδηλωτών στο πανεπιστήμιο του Τέξας