Newsroom

Newsroom

Τέμπη – Η οργή του πατέρα: «Έκαναν γκάλοπ πάνω από τα φέρετρα των παιδιών, δεν γλιτώνουν» (Video)

«Είμαστε σοβαροί; Καλύπτουν ο ένας τον άλλον; Δεν γλιτώνουν. Θα τους καταψηφίσει ο κόσμος. Θα τους στείλει από εκεί που ήρθαν. Δεν γλιτώνουν να τους πείτε. Η οργή είναι μεγάλη».

5824222

«Για τη μνήμη του Δημήτρη, του φίλου του που ταξίδευαν παρέα και για όλα τα παιδιά που ήταν στο τρένο οι ποινικές ευθύνες να φτάσουν ψηλά» λέει οργισμένος ο Παύλος Ασλανίδης, ο πατέρας που θρηνεί για τον γιο του Δημήτρη που βρήκε τραγικό θάνατο στα Τέμπη.

«Θέλω οι ποινικές ευθύνες να φτάσουν ψηλά»

«Δεν μπορεί να βγαίνει ο Καραμανλής και να λέει διασφαλίσαμε την ασφάλεια , να τον ακούν χιλιάδες οικογένειες και να ταξιδεύουν με το τρένο και το χειρότερο είναι ότι βγαίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης και λέει «εντάξει, τι να έλεγε την αλήθεια;» συνεχίζει ιδιαίτερα φορτισμένος ο Παύλος Ασλανίδης μιλώντας στον Ant1.

«Είμαστε σοβαροί; Καλύπτουν ο ένας τον άλλον; Δεν γλιτώνουν. Θα τους καταψηφίσει ο κόσμος. Θα τους στείλει από εκεί που ήρθαν. Δεν γλιτώνουν να τους πείτε. Η οργή είναι μεγάλη. Όχι η δική μου, όλου του κόσμου,» λέει ξεσπώντας ο πατέρας που έχασε το γιο του Δημήτρη στα Τέμπη.

«Εδώ πήγαν και κάναν υπουργικό συμβούλιο με κατεβασμένα κεφάλια και κροκοδείλια δάκρυα» ανέφερε.

Σχολιάζοντας τα μέτρα για τις οικογένειες των θυμάτων ο ίδιος σημείωσε πως «όλο το χρυσάφι να μας δώσουν, τα παιδιά μας θέλουμε πίσω κα αυτά τα μέτρα ξέρουμε γιατί τα δώσαν είναι προεκλογική καμπάνια. Στο θεό τους βγαίνουν και κάνουν γκάλοπ για το πόσα ποσοστά έχουν. Πάνω στα φέρετρα των παιδιών κάνουν γκάλοπ; Δεν ντρέπονται;» διερωτήθηκε σπαρακτικά ο Παύλος Ασλανίδης.

Ο ίδιος μάλιστα κατήγγειλε ότι κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους ούτε από το κράτος, ούτε από την εταιρεία.

Δείτε το βίντεο: