Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δολοφονημένου στο Αιγάλεω-Στην Ασφάλεια οι συγγενείς του για κατάθεση

Ταυτοποίηθηκαν τα στοιχεία του άγρια δολοφονημένου άντρα, η σορός του οποίου τεμαχίστηκε, και παραδόθηκε στις φλόγες μέσα σε κάδο απορριμμάτων,…

aigalew egklhma 0

Ταυτοποίηθηκαν τα στοιχεία του άγρια δολοφονημένου άντρα, η σορός του οποίου τεμαχίστηκε, και παραδόθηκε στις φλόγες μέσα σε κάδο απορριμμάτων, στη συμβολή των οδών Σαράφη και Μούδρου, όπου τον πέταξαν οι δράστες της δολοφονίας. Πρόκειται για Έλληνα, κάτοικο Αιγάλεω, ηλικίας 84 ετών, για τον οποίο δηλώθηκε η εξαφάνισή του σήμερα από την κόρη του.

Οι αστυνομικοί που ήδη γνώριζαν από τον ιατροδικαστή ότι έψαχναν να βρουν έναν άνθρωπο που ενδεχομένως ήταν Έλληνας λόγω των ιατρικών υλικών που βρέθηκαν στο σώμα του από εγχειρήσεις και παρότι ο ιατροδικαστής τοποθετούσε την ηλικία του θύματος περίπου στα 60 έτη, έδειξαν ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία του προσώπου του θύματος στην κόρη του η οποία τον αναγνώρισε.

Η κόρη του θύματος σοκαρίστηκε όταν κατάλαβε ότι ο άγρια δολοφονημένος άντρας στο Αιγάλεω που βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του θύματος ήταν ο πατέρας της, ενώ οι άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν καλέσει στην ΓΑΔΑ και εξετάζουν αυτή τη στιγμή όλα τα συγγενικά πρόσωπα και τον στενό κύκλο του θύματος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας  είχαν τεμαχίσει το θύμα τους από την μέση και πάνω και στα άκρα, ενώ έλειπαν και οι παλάμες με τα δάχτυλα του θύματος με προφανή σκοπό να καταστεί η αδύνατη η ταυτοποίηση του θύματος.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…